Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έως τις 2 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για 8 Προπτυχιακά & 38 Μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ

Έως τις 2 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για 8 ...

Καθώς και για 1 Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών - Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως

Την τελευταία ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αίτηση για τα 8 Προπτυχιακά, 38 Μεταπτυχιακά και 1 Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου - ΕΑΠ, θα έχουν για φέτος οι ενδιαφερόμενοι καθώς η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αυτά, διανύει την τελευταία εβδομάδα που θα παραμείνει ανοιχτή.

Το ΕΑΠ όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αποτελεί το μοναδικό Δημόσιο Ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο σύνολο της εκπαιδευτικής διαδικασίας των Προγραμμάτων του, βασιζόμενο σε σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους και εργαλεία για την πληρέστερη εξέλιξη της μαθησιακής διαδικασίας των φοιτητών του.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως από την ασφάλεια του χώρου και του τόπου διαμονής σας, με τους ρυθμούς που εσείς επιλέγετε σε εξαιρετικά ανταγωνιστική οικονομική συμμετοχή.

Κάθε φοιτήτρια/φοιτητής, έχει συχνές εξ αποστάσεως Συμβουλευτικές Συναντήσεις με το Σύμβουλο Καθηγητή της Θεματικής Ενότητάς του και λαμβάνει διαρκώς ανατροφοδότηση, αναπτύσσοντας έτσι δεξιότητες στο αντικείμενο των σπουδών του αλλά και στη χρήση της όλο και σημαντικότερης εξ αποστάσεως τεχνολογίας.

Εξάλλου, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, παρέχει πλέον τη δυνατότητα σε όσους ολοκλήρωσαν την Γ Λυκείου, να κυνηγήσουν το όνειρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέσα από τα Προπτυχιακά του Προγράμματα, στα οποία η πρόσβαση είναι ανοικτή για όλους.

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.eap.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις