Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σαμπρίνα: Κακώς δεν πήγα τότε εγώ στην Eurovision

Σαμπρίνα: Κακώς δεν πήγα τότε εγώ στην Eurovision

Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open "Καλοκαίρι not"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα στην κάμερα της εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι not» το πρωί της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2020. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που είχε αναδειχθεί στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με επιτυχίες όπως το «Φεγγάρια καθρέφτες» και την μπαλάντα «Φωνές», αναφέρθηκε τόσο στα νέα δεδομένα λόγω κορωνοϊού στη νυχτερινή διασκέδαση όσο και στη συμμετοχή που είχε στον ελληνικό τελικό για την επιλογή τραγουδιού της Eurovision πριν αρκετά χρόνια και πιο συγκεκριμένα στην επιλογή του 2003.

«Έχω μετανιώσει για τα περισσότερα ναι που έχω πει μέχρι σήμερα στην καριέρα μου. Όχι, θα ήθελα να μπορούσα να έχω πει πολλά περισσότερα» παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Σαμπρίνα.

Όσον αφορά στην επιλογή του Νίκου Βέρτη να ανοίγει το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται στις 7 το απόγευμα, η Σαμπρίνα είπε πως «είμαι αντίθετη με αυτό. Θεωρώ καταρχήν ότι είναι άδικο και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Γιατί μπορεί να μην μπορούν  όλοι να δουλεύουν 7 με 12 τη νύχτα. Επίσης, θεωρώ ότι τα μέτρα που τηρούνται 7 με 12 μπορούν να τηρηθούν και 12 με 5 το πρωί».

«Θεωρώ ότι κακώς δεν πήγα τότε εγώ στην Eurovision με το τραγούδι “Camera”. Ήταν πολύ έξυπνο τραγούδι και θεωρώ ότι θα παίρναμε καλύτερη θέση από τη θέση που πήραμε εκείνη την χρονιά, την 17η. Έκαναν λάθος οι άνθρωποι» πρόσθεσε η Σαμπρίνα σε άλλο σημείο της συνέντευξης, σύμφωνα με το zappit.gr.

Να θυμίσουμε πως το τραγούδι είχε προταθεί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2003. Τα τελικά αποτελέσματα το κατέταξαν 3ο στην εθνική επιλογή ενώ το εισιτήριο για το διαγωνισμό είχε πάρει η Μαντώ με την δυναμική μπαλάντα «Never let you go». Σ’ εκείνη τη Γιουροβίζιον είχε κερδίσει η Τουρκία με την Σερτάμπ.

Η Σαμπρίνα που σχολείο πήγαινε στην Πάτρα, είπε ακόμα στην εκπομπή πως θα της άρεσε να συμμετάσχει στο τραγουδιστικό σώου «Just the 2 of us» ενώ παραδέχθηκε πως «έχω κάνει ψυχανάλυση στα 21 μου χρόνια. Πάθαινα κρίσεις πανικού και είχα επισκεφθεί τότε ψυχίατρο, θυμάμαι και μάλιστα όταν πήγα νόμιζα ότι είμαι τρελή»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight