Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρατούμενος με κορωνοϊό στο ΑΤ Ομόνοιας - Σε καραντίνα 6 αστυνομικοί και όλοι οι κρατούμενοι

Κρατούμενος με κορωνοϊό στο ΑΤ Ομόνοιας ...

Καραντίνα 14 ημερών

Έξι αστυνομικοί και όλοι οι κρατούμενοι του αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών, καθώς διαπιστώθηκε ότι ένας Αλβανός που κρατούνταν στα κρατητήρια για διοικητική απέλαση, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αλλοδαπός ήταν κρατούμενος του τμήματος Εξαρχείων αλλά λόγω έλλειψης χώρου μεταφέρθηκε χτες στο τμήμα Ομόνοιας.

Σήμερα τις πρωινές ώρες ο κρατούμενος ένοιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Κατόπιν αυτού, όλοι οι κρατούμενοι του τμήματος Ομόνοιας τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών και το ίδιο τέσσερις αστυνομικοί του ίδιου τμήματος που έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους και με το ασθενή, καθώς και άλλοι δύο αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων, οι οποίοι τον είχαν συνοδεύσει κατά τη μεταγωγή του με περιπολικό.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, κανείς από τους παραπάνω δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, ενώ καθ' όλη τη διαδικασία τηρήθηκαν αυστηρά οι κανόνες προφύλαξης (γάντια, μάσκες, αποστάσεις, κ.λπ.) και, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε απολύμανση στο περιπολικό και στους χώρους, θα ακολουθήσουν δε τεστ.

 

AΠΕ - ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις