Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 10/9 στις Ελληνικές αίθουσες το δραματικό φιλμ "Οι Ζωές που δεν Έζησα"

Έρχεται 10/9 στις Ελληνικές αίθουσες το ...

Θα το δούμε και στην Πάτρα - Με τον Χαβιέ Μπαρδέμ, την Ελ Φάνινγκ, τη Λόρα Λίνει και την Σάλμα Χάγιεκ

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 προγραμματίζεται από την Odeon να κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία της 70χρονης Αγγλίδας σκηνοθέτιδας Σάλι Πότερ με τίτλο «Οι Ζωές που δεν Έζησα - The Roads Not Taken». Το φιλμ με τους Χαβιέ Μπαρδέμ, Ελ Φάνινγκ και Σάλμα Χάγιεκ είχε προβληθεί στο 70ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου τον περασμένο Φεβρουάριο. Το διαφημιστικό πόστερ της ταινίας ήδη φιγουράρει στα Odeon Veso Mare όπου και αναμένεται να έρθει για προβολή όταν με το καλό ξαναλειτουργήσει το Πατρινό πολυσινεμά.

Η ταινία είναι Αμερικανοβρετανική παραγωγή και περιγράφει την ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του σε μια μέρα στην ζωή τους στην Νέα Υόρκη, στην διάρκεια της οποίας η ψυχολογική κατάσταση εκείνου μοιάζει να ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Η σκέψη του ταξιδεύει σε διαφορετικές πραγματικότητες που θα μπορούσε να έχει ζήσει, από τον γάμο του με την παλιά του αγαπημένη στο Μεξικό, την πιθανή καριέρα του ως ντράμερ στην Νέα Υόρκη ή ακόμη και στη μοναχική ζωή του σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί.

Η Σάλι Πότερ είναι γνωστή και αγαπητή στους σινεφίλ χάρη στις ψαγμένες και ιδιαίτερες ταινίες της όπως το «Orlando» το 1992 με την Τίλντα Σουίντον που είχε πάρει εξαιρετικές κριτικές και τιμήθηκε με το βραβείο κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ της Βενετίας. Το «Ορλάντο» είχε παιχθεί και βραβευτεί και στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

Διάρκεια της ταινίας «Οι Ζωές που δεν Έζησα»: 85 λεπτά.

Εκτός των Χαβιέ Μπαρδέμ, Σάλμα Χάγιεκ, Ελ Φάνινγκ, παίζει και η Λόρα Λίνει.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture