Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στη Λαμία - Σκοτώθηκε 26χρονος δικυκλιστής

Θρήνος στη Λαμία - Σκοτώθηκε 26χρονος δικυκλιστής

Μοιραία απέβη η σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο για νεαρό Λαμιώτη δικυκλιστή μέσα στην πόλη της Λαμίας στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 18/8

Θρήνος στη Λαμία καθώς μοιραία ήταν η σύγκρουση για νεαρό Λαμιώτη δικυκλιστή μέσα στην πόλη.Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αμφικτυόνων στη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiarepοrt.gr, ο 26χρονος δικυκλιστής κινούνταν κανονικά επί της οδού Κύπρου με κατεύθυνση προς το Παγκράτι.

Από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Αμφικτυόνων, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μηχανάκι. Ο 26χρονος δικυκλιστής έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα και δυστυχώς χτύπησε στο κεφάλι.

Στο σημείο του τροχαίου υπήρχε το κράνος του δικυκλιστή, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το φορούσε ή όχι, ή αν το φορούσε χωρίς να είναι κουμπωμένο με αποτέλεσμα να φύγει με τη σύγκρουση και να χτυπήσει ο άτυχος νέος με το κεφάλι στο οδόστρωμα.

Το τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι το παιδί διακομίστηκε νεκρό στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια.

Η τροχαία Λαμίας έχει αναλάβει να ερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις