Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλ. Μαρουσάκης: Οι περιοχές με ισχυρή πιθανότητα βροχών και καταιγίδων τον Δεκαπενταύγουστο

Κλ. Μαρουσάκης: Οι περιοχές με ισχυρή πι...

H ημέρα ξεκινά με καλοκαιρία αλλά θα ακολουθήσουν βροχές και καταιγίδες

Tα μελτέμια θα χαρακτηρίζουν τον καιρό και το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open Κλέαρχο Μαρουσάκη. ο οποίος επεσήμανε πως από το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Αυγούστου μέχρι και το πρωί της Κυριακής, ενδέχεται να έχουμε ισχυρές καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα.Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, από το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open: «Διαταραχή από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια αναμένεται καθώς θα κινηθεί νοτιοανατολικά να επηρεάσει τη βόρεια Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου. Αυξημένες πιθανότητες για ισχυρές καταιγίδες εμφανίζονται για τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.

Με βάση τα παραπάνω όσοι βρεθούν σε αυτά τα γεωγραφικά διαμερίσματα από το απόγευμα του Σαββάτου και μέχρι το πρωί της Κυριακής θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ίσως έρθουν αντιμέτωποι με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ραγδαίες βροχοπτώσεις, χαλάζι, επικίνδυνους κεραυνούς, θυελλώδεις ανέμους ακόμη και πλημμύρες σε τοπικό επίπεδο)».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις