Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Διακοπές στη Μύκονο για την Κ. Σπυροπούλου- Οι νέες εμφανίσεις με μαγιό και οι βόλτες στα σοκάκια- ΦΩΤΟ

Διακοπές στη Μύκονο για την Κ. Σπυροπούλ...

Όλα όσα βλέπουμε στο Ίνσταγκραμ της

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές της κάτω από τον καυτό ήλιο του Αιγαίου. Η παρουσιάστρια περνάει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητάς της στην Αθήνα, παρέα με καλούς φίλους, και γεμίζει τις μπαταρίες της.

Μάλιστα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της στο νησί των ανέμων, δίνοντάς τους έτσι μικρές γεύσεις από τα μέρη που επισκέπτεται και γενικότερα από το πώς τα περνάει εκεί.

Οι διακοπές της Κωνσταντίνας τα έχουν όλα και η ίδια φαίνεται να το χαίρεται πολύ αυτό. Φέτος, μάλιστα, είναι και το πρώτο καλοκαίρι που η παρουσιάστρια έχει μαζί της τον αγαπημένο της σκύλο, Μιζού, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά και δεν τον αποχωρίζεται ποτέ.

Οι νέες αναρτήσεις που έκανε η «Queen Dina» στον προσωπικό της λογαριασμό τελευταία, μαρτυρούν πώς οι μέρες της στο κυκλαδίτικο νησί κυλούν αρμονικά και είναι γεμάτες από όμορφες στιγμές.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς τα περνάει η παρουσιάστρια μέσα από τα posts της:

- Επισκέπτεται κοσμικές παραλίες και κάνει τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το κορμί της. Μάλιστα, δεν σταματά τα παιχνίδια με τον τετράποδο φίλο της στην αμμουδιά.

Όταν δεν πηγαίνει για μπάνιο στη θάλασσα, περνάει ώρες στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει. Κάνει ηλιοθεραπεία και χαλαρώνει, έχοντας για συντροφιά και πάλι τον Μιζού της, ο οποίος είναι ένα πολύ ήσυχο και γλυκό σκυλάκι.

Επιστρέφοντας στο lux δωμάτιό της, παίρνει το μπάνιο της και ξεκουράζεται…

Τα βράδια, όπως είναι φυσικό, δεν λείπουν οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού, με outfits που δεν περνούν απαρατήρητα και μαγνητίζουν τα βλέμματα, κυρίως των αντρών.

Ωστόσο, απαραιτήτως, καθημερινά αφιερώνει αρκετό χρόνο για να γυμνάζεται, προκειμένου να μη χάσει τη φόρμα της…

Πηγή: tlife

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight