Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

«Ο γιατρός έχει τρεχάματα» στα Βραχνέικα

 «Ο γιατρός έχει τρεχάματα» στα Βραχνέικα

Την Κυριακή 2 Αυγούστου

Στο σχολικό συγκρότημα των Βραχνεϊκων «μετακομίζει» στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 2 Αυγούστου, η  ενότητα του Δημοτικού Κινηματογράφου, με την προβολή της ταινίας «Ο γιατρός έχει τρεχάματα»..

Η ταινία «προσεγγίζει» την ζωή ενός Ιταλού ψυχιάτρου του Ελία ( Τόνι Σερβίλο), ο οποίος είναι χωρισμένος από τη σύζυγό του Τζιοβάνα (Κάρλα Σινιόρις), φυσικά όχι νομικά, γιατί τα διαζύγια κοστίζουν.

Μένει μόνος σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιεί και ως ιατρείο για τις συνεδρίες με τους ασθενείς του. Για την ακρίβεια μισό διαμέρισμα, αφού έχει χωρίσει απλώς το σπίτι που έμενε με τη γυναίκα του στα δύο, καθώς και οι μετακομίσεις κοστίζουν.

Ένα βράδυ η καρδιά του Ελία τού στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα και ο γιατρός συνιστά γυμναστική.  Ο Ελία παρότι σιχαίνεται την άσκηση, αποφασίζει να μπει σε πρόγραμμα. Τότε είναι που μπαίνει στη ζωή του η Κλαούντια (Βερόνικα Ετσέγκι),  μια personal trainer με κέφι, παρορμητισμό και γοητευτική ελαφρότητα, που θα βαλθεί να του κάνει σωστά γυμνάσια. Εκείνος βάζει το «νους υγιής» κι εκείνη το «εν σώματι υγιεί» και μαζί αρχίζουν να τρέχουν στις περιπέτειες της ζωής και των σχέσεων. Ένα τρέξιμο που θα τους ενώσει με μία απρόσμενη μα τόσο τρυφερή φιλία.

Πρόκειται για μία παραγωγή του 2017 σε σκηνοθεσία Φραντσέσκο Αμάτο,. Παίζουν:Τόνι Σερβίλο,  Κάρλα Σινιόρις, Βερόνικα Ετσέγκι

Η ταινία προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (χθες) στο προαύλιο του 40ου Δημοτικού Σχολείου των Μποζαϊτίκων, με τους φίλους του κινηματογράφου για μία ακόμα φορά να δίνουν δυναμικό παρών.

Για τον θεσμό του Δημοτικού κινητού Κινηματογράφου και την ταινία, μίλησε πριν την έναρξη της προβολής το μέλος του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων Σταυρούλα Ζαρνάβαλου.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Με αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον covid-19

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture