Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Η ανάγκη φιλοτιμία...

Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Η ανάγκη φιλοτιμία...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Η δημοτική παράταξη Ώρα Πατρών του Γιώργου ώρου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις για την πληρωμή των εργαζομένων της κοινοφελούς εργασίας των 8μήνων του ΟΑΕΔ: 

Η δημοτική αρχή Πελετίδη έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και έφερε την εναλλακτική πρόταση της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η εναλλακτική πρόταση προβλέπει οι εργαζόμενοι να πληρωθούν αλλά  και οι πλατείες να σωθούν.

Επί μία εβδομάδα δηλητηρίασε το κλίμα, δημιούργησε εικονικούς εχθρούς των εργαζομένων, για να δικαιολογήσει στη συνέχεια το ρόλο της ως Δον Κιχώτης που ανακαλύπτει εχθρούς για να ξιφομαχήσει....τους ανεμόμυλους.

Χρησιμοποίησε η Δημοτική Αρχή χωρίς αιδώ, το δικαίωμα των εργαζομένων για εργασία και την ανάγκη τους για χρήματα ως πολιορκητικό κριό για να περάσει την πρόταση της χωρίς να περιέχεται η δέσμευση ποσού για τις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους.

Η παλινωδία της Δημοτικής Αρχής δεν έχει τέλος, από το ότι δεν έχουμε χρήματα για τις πλατείες πριν δύο μήνες και να καταψηφίζει στην οικονομική επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι ώστε να χαθούν οι πλατείες, στο έχουμε 2 εκατομμύρια!!!!!!

Προφανώς είναι δέσμιοι της αλλοπρόσαλλης πολιτικής τους και είναι ιδανικοί να κάνουν το άσπρο, μαύρο και την αλήθεια, ψέμα.

Έτσι σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ψηφίστηκε με 24 ψήφους υπέρ η εναλλακτική πρόταση της αντιπολίτευσης έναντι 21 της πρότασης της δημοτικής αρχής, συνεπώς  οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν αλλά θα σωθούν οι πλατείες και οι κοινόχρηστοι χώροι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις