Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Προκαλεί εκ νέου η Τουρκία: “Να θυμηθούν τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν σεβάστηκαν τη σημαία μας”

Προκαλεί εκ νέου η Τουρκία: “Να θυμηθούν...

Ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της

Συνεχίζει τις εμπρηστικές δηλώσεις η Τουρκία η οποία με ανακοίνωση του υπουργίου Εξωρερικών της, κάνει λόγο για "κακομαθημένα παιδιά της Ευρώπης" και "ρατσιστικά κεφάλια". Μάλιστα, καλεί την Ελλάδα να ξυπνήσει από το όνειρο του Βυζαντίου και μιλάει για τουρκική μειονότητα στη Θράκη.

Η Τουρκία μετά τα χθεσινά γεγονότα στην Αγιά Σοφιά επιτίθεται για ακόμη μια φορά στην Ελλάδα. Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Καταδικάζουμε τις αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης και των μελών του κοινοβουλίου και βεβαίως καταδικάζουμε έντονα το κάψιμο της σημαίας μας στη Θεσσαλονίκη.

Τα κακομαθημένα παιδιά της Ευρώπης που δεν μπορούσαν να χωνέψουν το ότι άνοιξε ξανά για προσευχή η Αγιά Σοφιά, δεν έχουν πάρει μάθημα από την Ιστορία αυτά τα ρατσιστικά κεφάλια. Να πρέπει να θυμηθούν όμως τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδειξαν σεβασμό στη σημαία μας.

Στη συνέχεια καλεί την Ελλάδα να ξυπνήσει από το όνειρο του Βυζαντίου το οποίο δεν ξυπνά εδώ και 567 χρόνια ενώ κάνει λόγο για τουρκική μειονότητα στη Θράκη και καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Παράλληλα αναφέρει σε αυστηρό ύφος πως η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει μαθήματα εθνικής κυριαρχίας στην Τουρκία."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις