Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι παίζουν τα σινεμά της Πάτρας από την Πέμπτη 23 Ιουλίου και όλη την εβδομάδα

Τι παίζουν τα σινεμά της Πάτρας από την ...

Σε Odeon Veso Mare & το Σινέ Κάστρο στο Ρίο

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που προβάλλονται στο Odeon Veso Mare (τηλ: 21 1181 8061) και στον Κινηματογράφο Σινέ Κάστρο από τις 23/7/2020 έως τις 29/7/2020.

Το πρόγραμμα στο Odeon Veso Mare:

To Catch a Thief / Το κυνήγι του κλέφτη (1955)

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 19:30, 22:00

Ο Αμερικανός Τζον Ρόμπι (Κάρι Γκραντ) είναι ένας πρώην κλέφτης κοσμημάτων που ζει ήρεμα στη γαλλική ριβιέρα. Η ηρεμία του διακόπτεται όμως, όταν κάποιος ξεκινάει μια σειρά ληστειών κοσμημάτων χρησιμοποιώντας όλα τα κόλπα που χρησιμοποιούσε ο Τζον την περίοδο της δράσης του. Η αστυνομία του Μόντε Κάρλο υποπτεύεται τον Τζον κι εκείνος πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του ανακαλύπτοντας ο ίδιος την ταυτότητα του πραγματικού ενόχου. Ένα από τα μελλοντικά θύματα του ληστή είναι η ζάπλουτη Τζέσι Στίβενς (Τζόις Ρόις Λάντις) που επισκέπτεται τη γαλλική ακτή με τη συνοδεία της κόρης της, Φράνσις (Γκρέις Κέλι), ψάχνοντας για τον κατάλληλο γαμπρό για εκείνην. Ο Τζον συναντάει τις δυο γυναίκες και ερωτεύεται την Φράνσις. Η ερωτική τους έλξη συνοδεύεται από την έκρηξη πυροτεχνημάτων, ενώ ο κλέφτης συνεχίζει να δρα ανενόχλητος.

Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ

Πρωταγωνιστές: Κάρι Γκραντ, Γκρέις Κέλι, Τζόις Ρόις Λάντις

Κατηγορία: Μυστηρίου

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.46’

Made in Italy

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 21:00

Στη μαγευτική Τοσκάνη βρίσκεται το εξοχικό που έχουν κληρονομήσει ο Ρόμπερτ (Λίαμ Νίσον) με το γιο του Τζακ (Μάικλ Ρίτσαρντσον). Επιχειρώντας να ανακαινίσουν το μισογκρεμισμένο κτήριο και να το επαναφέρουν στην παλιά του αίγλη, θα γνωρίσουν τους ντόπιους κάτοικους της περιοχής, αλλά θα γνωριστούν καλύτερα και μεταξύ τους, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους, που έως τώρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Ο Τζακ θα αναπολήσει τις ευτυχισμένες στιγμές με την μητέρα του ενώ ταυτόχρονα θα ερωτευτεί την όμορφη Νατάλια – τη νεαρή Ιταλίδα σεφ μιας μικρής τρατορίας. Το μέλλον και για τους δύο πλέον δείχνει διαφορετικό και γεμάτο εκπλήξεις. Ο ηθοποιός Τζέιμς Ντ’ Άρσι κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον και Μάικλ Ρίτσαρντσον, πατέρας και γιος αντίστοιχα στην πραγματική ζωή.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ντ’ Άρσι

Πρωταγωνιστές: Λίαμ Νίσον, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Βαλέρια Μπιλέλο, Λίντσεϊ Ντάνκαν

Κατηγορία: Ρομαντική κομεντί

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.34’

Captain Sabertooth and the Magic Diamond / Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 19:00

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

Σκηνοθεσία: Ράσμους Α. Σίβερτσεν, Μάριτ Μοουμ Ον

Ακούγονται οι: Αλεξάνδρα Λέρτα, Πηνελόπη  Σκαλκώτου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος, Υρώ Λούπη, Σοφία Καψαμπέλη, Αργύρης Παυλίδης, Γιάννης Τσούτσιας, Στέφανος Γεωργόπουλος, Γιώργος Ματαράγκας, Φώτης Πετρίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Βαγγέλης Ζαπαντιώτης, Ντίνος Σούτης, Μελίνα Κατσακούλη

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.22’

Σινέ Κάστρο

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που παίζονται στο θερινό Σινέ Κάστρο, (ΤΗΛ 2610 994765).

«ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 23/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:30

Περιπέτεια 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 114'

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Άριελ Γουίνογκραντ με τους: Γκιγιέρμο Φρανκέλα, Ντιέγκο Περέτι, Πάμπλο Ράγκο 

Στο Μπουένος Άιρες του 2006 μια ομάδα μικροκακοποιών σχεδιάζει να ληστέψει ένα υποκατάστημα της Banco Rio κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο και μια εντελώς απρόβλεπτη έξοδο.

«ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΛΥΚΩΝ 2»

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:45

Animation 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 85'

Ρώσικη ταινία, σκηνοθεσία Βλαντιμίρ Νικολάεφ

Ο θαρραλέος λύκος Γκρέι καλείται να προστατεύσει το χωριό όπου ζει μονιασμένα με τα πρόβατα, όταν μια μοχθηρή αγέλη λύκων απειλεί να τους επιτεθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture