Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ηλεκτροκίνηση ίσον ποιότητα ζωής, προστασία του περιβάλλοντος και ανάπτυξη

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ηλεκτροκίνηση ίσον...

Ομιλία στη Βουλή

Την επιτακτική ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, καταπολέμησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και αντιμετώπισης των ασθενειών που σχετίζονται με αυτήν, επισήμανε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου στην ομιλία της χθες στη Βουλή, για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Προώθηση της ηλεκτροκίνησης». 

Η κα Αλεξοπούλου τόνισε πως η υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης θα έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας των πολιτών με την μείωση των εκπομπών ρύπων. Επίσης, με τα σημαντικά κίνητρα (επιδοτήσεις, φοροαπαλλαγές, θέσεις στάθμευσης) τα οποία παρέχονται σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για την αγορά ηλεκτρικού οχήματος, επιτυγχάνεται το κόστος κτήσης του να είναι αντίστοιχο ενός συμβατικού. 

Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιουργεί έναν τομέα ανάπτυξης με οικολογικό πρόσημο, με τη δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων, φορτιστών και εξοπλισμού στην Ελλάδα. Αποδεικνύεται συνεπώς πως προστασία του περιβάλλοντος και ανάπτυξη είναι στόχοι απόλυτα εφικτοί.  

«Κινούμαστε ηλεκτρικά, οικολογικά και οικονομικά» επισήμανε, ολοκληρώνοντας την ομιλία της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις