Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τελετή Βράβευσης στο Ζάππειο Μέγαρο με την παρουσία των εταιρειών Coco-Mat.bike και Zealots of Nature

Τελετή Βράβευσης στο Ζάππειο Μέγαρο με τ...

Παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Τα φωτεινά παραδείγματα των ελληνικών πόλεων που εμπνέουν με τις δράσεις τους και πρωτοπορούν στην ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας στην πράξη, βραβεύτηκαν το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020 στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και άλλων Υπουργείων καθώς και στελεχών της Περιφερειακής και Τοπικής Διοίκησης.

Η τελετή βράβευσης των ελληνικών συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα γιορτής και ενθουσιασμού αναδεικνύοντας τους βιώσιμους αστικούς Δήμους που με τις καινοτόμες ιδέες και τη δημιουργικότητά τους εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής για τους πολίτες τους και αναδεικνύουν τη χώρα μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

H παρουσία των ξύλινων ποδηλάτων της COCO-MAT.bike ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή καθώς οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να τα απολαύσουν και να ποδηλατήσουν με πλήρη ασφάλεια εντός του Ζάππειου Μεγάρου.

Πλούσιες συνθέσεις λουλουδιών χάρισαν χρώματα και μυρωδιές στα ξύλινα καλάθια τους. Ενώ η εταιρεία Zealots of Nature χάρισε προστασία σε όλους τους προσκεκλημένους με τα νέα αντισηπτικά της καλλυντικής σειράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά