Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τάκης Θεοδωρικάκος: 35 έργα προϋπολογισμού 85εκ. στη Δυτική Ελλάδα- ΦΩΤΟ

Τάκης Θεοδωρικάκος: 35 έργα προϋπολογισμ...

Παρουσιάζει το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

19:55 Μιλώντας προς τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκηση από τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε: «Το υπουργείο Εσωτερικών, σε μία πολύ δημιουργική συνεργασία με όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας, διαμορφώνει το πρόγραμμα έργων «Αντώνης Τρίτσης».

Πρόκειται για πολύ μεγάλο πρόγραμμα, ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με το οποίο φιλοδοξούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών σε ολόκληρη τη χώρα».

Μιλώντας γιατα έργα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε: «ήδη εντάσσουμε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» 35 έργα, προϋπολογισμού 82 εκατ. ευρώ». Όπως πρόσθεσε, «πρόκειται για έργα, τα οποία είχαν προγραμματιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά δεν είχαν χρηματοδότηση και κινδύνευαν να χαθού. Εμείς έχουμε διασώσει αυτά τα έργα και αυτό είναι προς όφελος των δήμων της περιοχής». Όσον αφορά στα Ιόνια Νησιά, είπε ότι «εντάσσουμε στο πρόγραμμα επτά έργα, προϋπολογισμού περίπου 14 εκατ. ευρώ».

 

 

18:00 Στην Πάτρα βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος προκειμένου να παρουσιάσει τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης «Αντώνης Τρίτσης». Η εκδήλωση γίνεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο Τ. Θεοδωρικάκος αναμένεται να αναφερθεί στις προτεραιότητες και τις δυνατότητες του προγράμματος «Α. Τρίτσης», το οποίο θα συμβάλει στην επανεκκίνηση της οικονομίας σε μια δύσκολη περίοδο, και να δώσει στοιχεία για τον αριθμό των έργων (και τον προϋπολογισμό τους) που εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις