Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η βομβαρδισμένη οδός Γοργοποτάμου της Πάτρας

Η βομβαρδισμένη οδός Γοργοποτάμου της Πάτρας

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η κατάσταση στην οδό Γοργοποτάμου στην Πάτρα από το ύψος της Ευβοίας  έως την Κολχίδος είναι πλέον απερίγραπτοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής και με επιστολή τους προς κάθε δημοτικό και αρμόδιο φορέα ζητούν άμεσα μέτρα.

Στην επιστολή που απέστειλε η κυρία Δήμητρα Μυλωνάκη στο thebest τονίζεται:

Παρόλο που τα δύο τελευταία χρόνια έχω προβεί σε διάφορες οχλήσεις προς τις υπηρεσίες του Δήμου (γραπτή ηλεκτρονική επικοινωνία με τον κ. Σπηλιωτόπουλο Γιώργο - Διεύθυνση Έργων Υποδομής – άνοιξη καλοκαίρι 2018, κατάθεση γραπτού αιτήματος στο Τμήμα Οδοποιίας (υπόψη Μπαρζού Θεοδώρου) και στο Νότιο Διαμέρισμα – Αύγουστος 2019, ένα σωρό καταγραφές στο sense.city) ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα σοβαρό για τη λύση του προβλήματος. Το μόνο που έκανε ο Δήμος ήταν να έρθει και να βουλώσει δύο φορές κάποιες λακκούβες, πράξη όμως που χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο το πρόβλημα, αφού το οδόστρωμα πλέον παρουσιάζει πάμπολλες ανωμαλίες.

Το κομμάτι αυτό, που είναι ΜΟΝΟ 190 μέτρα και τα τελευταία 25 χρόνια δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια συντήρησης ή επισκευής του, έχει πάρα πολλά προβλήματα, διαλυμένη άσφαλτο, λακκούβες, κραδασμούς και είναι τόσο κατεστραμμένο που έχει γίνει μαρτυρική πλέον η προσπέλασή του με οποιοδήποτε όχημα και φυσικά τα οχήματα που περνούν καθημερινά από εκεί φθείρονται σε μεγάλο βαθμό. Να σημειώσω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του οδοστρώματος βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα στη διασταύρωση με Ευβοίας να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα και φυσικά να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

Πρόσφατα βέβαια ο Δήμος ήρθε και έγραψε στο σημείο αυτό (διασταύρωση Ευβοίας και Γοργοποτάμου) ένα τεράστιο STOP και φαίνεται αυτή η κίνηση τόσο γελοία μπροστά στο απερίγραπτο πρόβλημα που υπάρχει. Αφήστε που έτσι κι αλλιώς στο σημείο αυτό δεν έχει κανείς ορατότητα, αφού η διασταύρωση βρίσκεται πάνω σε στροφή. Για να βγούμε λοιπόν από εκεί χρειάζεται να κάνουμε τον σταυρό μας και όχι απλώς να σταματούμε στο STOP. Έχω κάνει αιτήματα και για καθρέφτη στο σημείο (γραπτώς και ηλεκτρονικώς), αλλά φυσικά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Αν και στο sense.city με ειδοποίησαν ότι το αίτημά μου για καθρέφτη διεκπεραιώθηκε, χωρίς να έχει γίνει φυσικά κάτι τέτοιο.

Είναι άμεση λοιπόν η ανάγκη ανακατασκευής του μικρού αυτού κομματιού, που η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είχε γίνει όταν ανακατασκευάστηκε η Ευβοίας, αλλά μάλλον ο Δήμος μας έκανε οικονομία και δεν έγινε κάτι τότε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τον δρόμο, αφού υποβιβάζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω σχετικό βίντεο και την επιστολή που είχα καταθέσει πέρυσι στις σχετικές υπηρεσίες 

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία και λίγη υπομονή πλέον τις ενέργειες των υπευθύνων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις