Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ουρά από νωρίς το πρωί στη ΔΕΗ - Λειτουργεί μόλις 1 ταμείο!

Πάτρα: Ουρά από νωρίς το πρωί στη ΔΕΗ - ...

Στην είσοδο υπάλληλος security θερμομετρούσε τον κόσμο πριν μπει να πληρώσει

Στην μετα-καραντίνα εποχή συνεχίζονται οι ουρές στα ταμεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων. Μάλιστα οι ουρές είναι δύο, η μία που οδηγεί στα ταμεία και η άλλη στο ισόγειο στα γραφεία για διακανονισμούς, ρυθμίσεις, κ.α.

Το thebest.gr βρέθηκε νωρίς στις 8.30 το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2020 και στην ουρά ήταν μπροστά μας τουλάχιστον 10 - 12 άτομα ενώ πριν περάσουμε την είσοδο για το ταμείο, υπήρχε κοπέλα security που μας θερμομέτρησε. Ελάχιστοι φορούσαν μάσκα έξω ενώ στους εσωτερικούς χώρους κάποιοι φορούσαν. Εντύπωση μας έκανε το γεγονός πως λειτουργούσε μόλις 1 ταμείο και 1 υπάλληλος ενώ στον εσωτερικό χώρο δεν επιτρεπόταν να βρίσκονται περισσότεροι από 4 πολίτες. Η αναμονή έφτασε το μισάωρο και μιλάμε για νωρίς το πρωί οπότε αντιλαμβάνεστε πως όσο περνούσε η ώρα τόσο η ουρά μεγάλωνε.

Στο ερώτημα γιατί μόνο 1 ταμείο όταν θυμόμαστε πως προ καραντίνας λειτουργούσαν σταθερά 2 ταμεία και σε μέρες αιχμής υπήρχε και τρίτο, η απάντηση ήταν αποστομωτική. Από το 2021 δεν θα υπάρχει ούτε αυτό το μοναδικό ταμείο καθώς η ΔΕΗ θα καταργήσει αυτή τη δυνατότητα και πλέον όλοι οι καταναλωτές της θα πρέπει να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους ρεύματος ηλεκτρονικά είτε με e-banking ή με άλλο τρόπο.

Βέβαια η ΔΕΗ αν σέβεται τον κόσμο που την εμπιστεύεται χρόνια και δεν θέλει να χάσει πελάτες (στα τηλέφωνα μας στα σπίτια είναι σχεδόν καθημερινές οι οχλήσεις από άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες παροχής ρεύματος) και κυρίως τους μεγαλύτερης ηλικίας καλό είναι να ξανασκεφτεί τι πρόκειται να κάνει και να δίνει εναλλακτικές λύσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις