Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάμπλουτη η μέλλουσα νύφη των Μπέκαμ! Με κροίσο μπαμπά, υποστηρικτή του Τραμπ

Πάμπλουτη η μέλλουσα νύφη των Μπέκαμ! Με...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 25χρονη Νίκολα Πελτζ θα παντρευτεί σύντομα τον 21χρονο Μπρούκλιν Μπέκαμ

Mε τις «ευλογίες» όλης της φαμίλιας Μπέκαμ ετοιμάζεται να παντρευτεί την «καλή» του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο 21χρονος μεγαλύτερος γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, φωτογράφος, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την εδώ και εννέα μήνες σύντροφό του, την 25χρονη αμερικανίδα ηθοποιό, πρώην μοντέλο και κόρη δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Νίκολα Πελτζ. Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, η μέλλουσα νύφη έχει παίξει στην ταινία φαντασίας «Transformers: Age of Extinction», ενώ έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέαμα στα 13 της. «Με έκανες το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στο πλευρό σου. Η αγάπη σου είναι το πιο πολύτιμο δώρο». Έγραψε η Νίκολα στο διαδίκτυο, ενώ ο Μπρούκλιν ανέφερε στο instagram:  «Πριν δυο εβδομάδες ρώτησα την αδερφή ψυχή μου αν θέλει να με παντρευτεί και εκείνη είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μια μέρα ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπώ πολύ μωρό μου».

Διαβάστε στο sportin.gr 

Με τα βρετανικά media να κάνουν πελώρια δημοσιεύματα για το ζευγάρι και να αγωνιούν για την ημερομηνία του γάμου, οι δυο ερωτευμένοι αποκάλυψαν μια ρομαντική φωτογραφία τους, όπου εκείνη φοράει κίτρινο φόρεμα του οίκου Victoria Becham και βέβαια ένα άκρως εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι (κόστους περίπου 200 χιλιάδων λιρών). Φωτογράφος; Η μικρούλα αδελφή του Μπρούκλιν, Χάρπερ!

Και οι δυο οικογένειες δηλώνουν πάντως ενθουσιασμένες. Ειδικά η Βικτόρια έγραψε: Τα πιο συναρπαστικά νέα! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που ο Μπρούκλιν και η Νικόλ, παντρεύονται. Σας ευχόμαστε αγάπη και μια ευτυχισμένη ζωή! Σας αγαπάμε πολύ!». Και η Νικόλ της απάντησε:

 «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ Βικτώρια, είμαι το πιο τυχερό κορίτσι».

Ο σταρ της μπάλας Ντέιβιντ Μπέκαμ έγραψε: «Συγχαρητήρια σε δυο όμορφους ανθρώπους. Παιδιά είμαστε τόσο χαρούμενοι για σας».

Τι λένε οι εφημερίδες

 Η εφημερίδα Mirror επισημαίνει πάντως πως η νύφη των Μπέκαμ είναι κόρη του κροίσου Νέλσον Πελτζ, με μητέρα πρώην μοντέλο, ενώ τα αδέλφια της είναι επτά. Η οικογένειά της ζει σε έπαυλη με 27 δωμάτια στο γραφικό Bedford της Νέα Υόρκης, με γείτονά τους τον Μπρους Γουίλις.

Η Daily Mail επισημαίνει πως η γαμήλια τελετή θα κοστίσει 4 εκατομμύρια λίρες και την έχει αναλάβει ο μπαμπάς της νύφης. Πιθανόν θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του καλοκαιριού. Ο 78χρονος δισεκατομμυριούχος Νέλσον Πελτζ είναι στενός φίλος και υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ με δυο ιδιωτικά τζετ και τεράστια συλλογή έργων τέχνης. Η βίλα του στη Φλόριντα σε γαλλικό αποικιακό ύφος είναι υπερπαραγωγή. Οι Μπέκαμ έχουν προσφερθεί να συμβάλλουν οικονομικά στην όλη διοργάνωση, ενώ προβλέπεται η Βικτόρια να σχεδιάζει το νυφικό και τα αδέλφια του Μπρούκλιν να συμμετέχουν στο μυστήριο. Ο Μπρούκλιν λέγεται πως είναι πανευτυχής που βρήκε ένα κορίτσι που δεν γοητεύτηκε από το διάσημο όνομά του καθώς αν και μόλις 21 ετών είχε διάφορους δεσμούς (Κλοέ Μόριτζ, Λότι Μος, Ρίτα Ορα, Χάνα Αμάρ, Σόνια Κρος, Σοφία Ρίτσι κ.α.)

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight