Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Το "Art" σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή περιοδεύει και θα έρθει & Αίγιο, Αρχαία Ολυμπία και Καβάσιλα

Το "Art" σε σκηνοθεσία Σταμάτη...

Πρωταγωνιστούν οι Θανάσης Τσαλταμπάσης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Θανάσης Κουρλαμπάς

Το γνωστό έργο της Γιασμίνα Ρεζά «Art» θα παρουσιαστεί το φετινό ιδιαίτερο καλοκαίρι σε μετάφραση και σκηνοθεσία: Σταμάτη Φασουλή, σε καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Το «Art», η πανέξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, μετά από 2 χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και συνεχόμενα sold out, ακολουθεί νέα καλοκαιρινή διαδρομή με τον Σταμάτη Φασουλή να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως είχε μεταφράσει και παρουσιάσει το έργο 1η φορά στην Ελλάδα το 1998, πριν περίπου 22 χρόνια.

Στην παράσταση που θα έρθει και στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας πρωταγωνιστούν τρεις γνωστοί ηθοποιοί, οι: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Η υπόθεση:

Ο Σερζ, ο Ιβάν και ο Μαρκ είναι φίλοι. Κολλητοί.

Η σχέση τους είναι τίμια και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μία αληθινής φιλίας… μέχρι που με αφορμή έναν πίνακα λευκό, που δεν παρουσιάζει κανέναν και τίποτα, αρχίζουν να ξεσκεπάζονται όλα τα προβλήματα και των τριών χαρακτήρων. Προβλήματα της φιλίας, του γάμου, της τέχνης, του χωρισμού, του έρωτα και της προδοσίας.

Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία που όσο αυξάνεται το γέλιο, τόσο αυξάνεται και το βάθος του ψυχισμού των ηρώων. Εκεί οφείλεται άλλωστε η τεράστια επιτυχία που έχει σε όλα τα επίπεδα, ταξικά, πνευματικά, πολιτικά.

Ένα γέλιο που θα μας βοηθήσει να ακούσουμε για πρώτη φορά κάποιες χορδές της ψυχής μας.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στις 15 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, στην Αθήνα ενώ στη συνέχεια θα παιχθεί στις 17 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής», στην Ηλιούπολη.

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά.

Εισιτήρια : 17€ & στην προπώληση: 14 €

Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνικά : Μαρία Φιλίππου

Φωτογραφίες παράστασης: Γιώργος Καβαλλιεράκης

Βοηθός Σκηνοθέτη : Παύλος Σαχπεκίδης

Παραγωγή: ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ.

*Η παράσταση όπως είδαμε στο πρόγραμμα της περιοδείας θα παιχθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στην Αρχαία Ολυμπία, Θέατρο Φλόκα, την Πέμπτη 6 Αυγούστου στο Αίγιο, Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» και την Δευτέρα 10 Αυγούστου στα Καβάσιλα, στο νομό Ηλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture