Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην παραλία, στον Κάλαμο ο Θανάσης Ευθυμιάδης με τη σύζυγο του Άννα Δημητρίεβιτς

Στην παραλία, στον Κάλαμο ο Θανάσης Ευθυ...

Το ζευγάρι επισκέφθηκε τους καλούς του φίλους, Κώστα Κρομμύδα και Μαρίνα Γιώτη στον Κάλαμο και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα

Την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου, την καλοκαιρινή, απολαμβάνει ο γνωστός και συμπαθής Θανάσης Ευθυμιάδης μαζί με την του σύζυγο, επίσης ηθοποιό Άννα Δημητρίεβιτς και τις δυο τους κόρες.

Έπειτα από την ολοκλήρωση των θεατρικών του υποχρεώσεων, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, ο δημοφιλής ηθοποιός φροντίζει να… κλέβει στιγμές μακριά από την πόλη προκειμένου να ξεκουραστεί και να χαρεί το καλοκαίρι μαζί με δικούς του ανθρώπους, όπως αναφέρει το zappit.gr.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2020, ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς επισκέφθηκαν τους καλούς τους φίλους, τον γοητευτικό ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα και την Μαρίνα Γιώτη στον Κάλαμο της Αττικής.

«Άμα είσαι με καλούς φίλους τα καλοκαίρια είναι πιο όμορφα…» σχολίασε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας και ηθοποιός, Κώστας Κρομμύδας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας ένα όμορφο και χαλαρό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τους τέσσερις τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τόσο τον Θανάση Ευθυμιάδη όσο και την σύζυγο του, Άννα Δημητρίεβιτς στα social media μιας και οι ίδιοι απέχουν από αυτά, από επιλογή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight