Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σε πλήρη εξέλιξη τα δάνεια με κρατική εγγύηση (covid-19) από την Αναπτυξιακή Τράπεζα

Σε πλήρη εξέλιξη τα δάνεια με κρατική εγ...

Ενημερωθείτε αναλυτικά από την Πατρινή εταιρία One Step

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο Ταμείο Εγγυοδοσίας, μέσω του οποίου θα δοθούν σε μεγάλες, μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου. Πρόκειται για δάνεια κεφαλαίου κίνησης, τα οποία λόγω της εγγύησης που παρέχει το Δημόσιο θα δοθούν με ευνοϊκά επιτόκια και χαμηλές εξασφαλίσεις, έτσι ώστε να δοθεί η αναγκαία ρευστότητα στις επιχειρήσεις για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της κρίσης.

Αποδέκτριες των δανείων μπορούν να είναι όλες οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτως εάν ανήκουν στους πληττόμενους ΚΑΔ που είχε ορίσει το υπουργείο Οικονομικών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και το ποσό που θα λάβει κάθε επιχείρηση δεν μπορεί να υπερβαίνει ένα από τα παρακάτω όρια (όποιο είναι μεγαλύτερο):

1. Το διπλάσιο του ετήσιου μισθολογικού κόστους για το 2019. (Στην περίπτωση επιχειρήσεων που δημιουργήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2019, το ανώτατο δάνειο δεν πρέπει να υπερβαίνει το κατ’ εκτίμηση ετήσιο μισθολογικό κόστος για τα δύο πρώτα έτη λειτουργίας) ή

2. Το 25% του συνολικού κύκλου εργασιών της επιχείρησης κατά το ίδιο έτος.

Η “ ONE STEP” αναλαμβάνει την σύνταξη και κατάθεση και παρακολούθηση της αίτησης έως την εκταμίευση. Πληροφορίες στα τηλ.: 2616.007985 & 2610.876787.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά