Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός στο τελευταίο "Καλό Μεσημεράκι" για φέτος - Πέρασε η μισή showbiz από το στούντιο

Χαμός στο τελευταίο "Καλό Μεσημεράκ...

Ο Νίκος Μουτσινάς, οι Alcatrash και η Ματίνα Νικολάου ή Βάνια ανανέωσαν το ρανταβού τους με το κοινό για τον Σεπτέμβριο

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά στο Σκάι όπου συμμετέχουν και οι Πατρινοί Alcatrash, και ο εξαιρετικά δημοφιλής Νίκος Μουτσινάς, μετά από μια τρίωρη εκπομπή γεμάτη κόσμο, τραγούδι αλλά και συγκίνηση, είπε αντίο στο τηλεοπτικό κοινό, με το οποίο ωστόσο ανανέωσε το ραντεβού του για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στο στούντιο την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 το μεσημέρι, έγινε κυριολεκτικά χαμός, με τη μισή showbiz, πραγματικά, να εισβάλει μέσα στο πλατό.

Εμφανίστηκαν από την Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού, την Μαίρη Συνατσάκη, τον Γιώργο Τσαλίκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέχρι την Ιωάννα Τούνη, τον Νίκο Κοκλώνη, την Χριστίνα Παππά, τη Λένα Ζευγαρά, την Ελένη Χατζίδου, τον Ετεοκλή Παύλου, την Αντελίνα Βαρθακούρη, κ.α. όπως ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλατό, ενώ με τηλεφωνική σύνδεση βγήκαν στον αέρα η Ελένη Φουρέιρα, η Ναταλία Γερμανού και ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Σκέψου αυτό να συμβαίνει σε δουλειά που έχει τα δικά της, πίεση, στρες. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά κατάφερε να καπελώσει όλο το σύστημα και το φετινό. Κάτσαμε στον κορωνοϊό, γυρίσαμε μετά και κάναμε την προσπάθειά μας… Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη σας! Ραντεβού εδώ  τον Σεπτέμβρη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με ανάρτηση του zappit.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight