Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης συνάντησε τον Υφυπουργό Μάνο Κόνσολα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης συνά...

Στόχος η ισχυρή τουριστική ανάπτυξη της Δυτ. Ελλάδας - Περιμένουμε τους επισκέπτες με ανοικτές αγκαλιές να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής, είπε ο κ. Φαρμάκης

Στην πιο κατάλληλη ίσως στιγμή, με την εκκίνηση της φετινής τουριστικής περιόδου, το δύσκολο λόγω του covid-19 καλοκαίρι του 2020, έγινε η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριου Φαρμάκη με τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, ο οποίος επισκέφθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 την έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα.

Ο κ. Φαρμάκης και ο κ. Κόνσολας συζήτησαν το σχέδιο για τον τουρισμό την επόμενη μέρα καθώς και τη θέση της Δυτικής Ελλάδας στην τουριστική ανάπτυξη.

«Περιμένουμε τους επισκέπτες μας με ανοικτές αγκαλιές ώστε να απολαύσουν τις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας. Απέναντι σε αυτήν την πανδημία έχουμε επιδείξει μεγάλο βαθμό ετοιμότητας και είμαστε σε θέση να αισιοδοξούμε για το μέλλον», είπε στον Υφυπουργό ο κ. Φαρμάκης ενώ ο κ. Κόνσολας ανέφερε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαθέτει τεράστιο ιστορικό και πολιτιστικό απόθεμα που χάνεται στα βάθη της ιστορίας». Ωστόσο διαπίστωσε πως αυτό δεν συνάδει και δεν ταυτίζεται με το τουριστικό της απόθεμα, όταν η συμβολή της Περιφέρειας στο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν είναι μόλις το 2%. «Αυτή είναι μια παθογένεια που πρέπει να διορθώσουμε», ανέφερε ο Υφυπουργός τουρισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις