Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Ρώρος: Αυτόκλητοι συνήγοροι Πελετίδη

Γιώργος Ρώρος: Αυτόκλητοι συνήγοροι Πελετίδη

Ανακοίνωση της παράταξης Ώρα Πατρών

Σε ανακοίνωση της παράταξης του Γιώργου Ρώρου Ώρα Πατρών αναφέρεται: Δεν έχουμε καμία πρόθεση να κρίνουμε τα πεπραγμένα οποιασδήποτε κομματικής νεολαίας. Φαίνεται όμως, ότι η ΚΝΕ ανέλαβε με ανακοίνωσή της, να επιτεθεί σε μια δημοτική παράταξη την Ώρα Πατρών και να υπερασπιστεί τη δημοτική αρχή απαντώντας αντί για αυτήν για ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του Δήμου και των δημοτικών εγκαταστάσεων. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν ζητώντας απαντήσεις από τον μοναδικό αρμόδιο να απαντήσει, τη δημοτική αρχή. Για ποιον λόγο γίνεται επιλεκτικά ανεκτή η εκτεταμένη αφισορύπανση στο κέντρο της Πάτρας τους δημοτικούς χώρους και δημοτικά κτίρια;

Πώς αξιοποιείται το εγκαταλελειμμένο από τη δημοτική αρχή θεατράκι της οδού Γερμανού αφού η ΚΝΕ δηλώνει ότι έτσι το παρέλαβε πριν από 8 χρόνια; Με ποια  άδεια διαμορφώθηκε ο χώρος από την ΚΝΕ όπως η ίδια δηλώνει; Γιατί η δημοτική αρχή συνεχίζει αυτή την προνομιακή σχέση εκχωρώντας δημοτική περιουσία προς αποκλειστική χρήση; Πόσο θράσος χρειάζεται ο ισχυρισμός ότι αν δεν βρισκόταν η συγκεκριμένη νεολαία να αξιοποιήσει το θεατράκι αυτό θα οδηγείτο στην ιδιωτικοποίηση; Μήπως γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα με το φράγμα Πείρου-Παραπείρου, που η δημοτική αρχή αρνείται να διαχειριστεί μέσω διαδημοτικού πλειοψηφικού φορέα; (απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου).

ΥΓ. Καλό θα ήταν στις προβολές που προγραμματίζονται να αφιερώσουν και μια βραδιά στα τοπικά επίκαιρα ώστε να απολαύσουμε για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο της Πάτρας μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη να εγκαινιάζουν επιχείρηση πολυεθνικών συμφερόντων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις