Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αιγιώτισσα Καίτη Κωνσταντίνου και ο Κώστας Κόκλας στο νέο σήριαλ "Η τούρτα της μαμάς"

Η Αιγιώτισσα Καίτη Κωνσταντίνου και ο Κώ...

Ετοιμάζεται από τους Ρήγα-Αποστόλου για τον Οκτώβριο του 2020 στην ΕΡΤ1

Το γνωστό και επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο των Δημήτρη Αποστόλου και Αλέξανδρου Ρήγα, όπως έχει ακουστεί, ετοιμάζει μία νέα εβδομαδιαία κωμική σειρά για λογαριασμό της ΕΡΤ1 με τίτλο «Η Τούρτα της μαμάς», η οποία και θα αρχίσει να προβάλλεται από τον προσεχή Οκτώβριο. Ο εκ των σεναριογράφων της σειράς, Δημήτρης Αποστόλου με αφορμή τη συνεργασία του αυτή με την ΕΡΤ έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα εξής:

«Πολύ συγκίνηση τρελή χαρά ανείπωτη αισιοδοξία και αίσθηση τιμής για την συνεργασία που έρχεται. Έχω περάσει απ όλα τα κανάλια αλλά εμείς οι "γριές" νοιώθουμε πάντα περίεργα με τη κρατική τηλεόραση--σαν να γυρίζουμε στη μήτρα μας. Η "σειρά" των συνομήλικων μου “ερτικών” ξέρουν τι εννοώ.. Κάτι δικά μας. Μακάρι να χει τη ζάχαρη μιας "τούρτας" κι η συνέχεια όσο είναι η σημερινή αρχή».

Πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα οικογενειακή κωμωδία που ενδεχομένως να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της νέας χειμερινής τηλεοπτικής σεζόν, θα έχουν ο Κώστας Κόκλας και η Αιγιώτισσα στην καταγωγή ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου, οι οποίοι είναι και παλιοί γνώριμοι από την τεράστια επιτυχία του σήριαλ του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα». Επίσης το υπόλοιπο καστ θα επιφυλάξει όπως γράφτηκε, κι άλλα ονόματα – έκπληξη.

*Το εύρημα της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι θα εκτυλίσσεται κάθε φορά έχοντας ως επίκεντρο τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά τραπέζια –κυριακάτικα, σαββατιάτικα, γιορτινά, κ.α.– με πλήθος καλεσμένων διαφορετικών ηλικιών, απόψεων, διαθέσεων και πεποιθήσεων να δημιουργούν σπαρταριστές ιστορίες. Το μυστικό όμως θα βρίσκεται κάθε φορά στην τούρτα της μαμάς (την Καίτη Κωνσταντίνου) η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight