Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα βρήκαν έξω από τα δικαστήρια οι κόρες της Zωής Λάσκαρη!

Τα βρήκαν έξω από τα δικαστήρια οι κόρες...

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Λυκουρέζου

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η δικαστική διαμάχη μεταξύ των δυο κορών της Ζωής Λάσκαρη! Με μια επίσημη ανακοίνωση που έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως οι σχέσεις με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, πλέον έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ελένη δημοσίευσε μια φωτογραφία που κρατιούνται αγκαλιά γράφοντας πάνω:
“Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς”.

Αιτία της διαμάχης ήταν το πουτελές σπίτι της μητέρας τους στο Πόρτο Ράφτη.

Πριν από κάποια χρόνια ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε κινήσει διαδικασίες για να πουλήσει το σπίτι αυτό και είχε αναρτήσει μια αγγελία!
Ειδικότερα, η αγγελία αναφέρει:

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ): Μονοκατοικία-μεζονέτα εντός οικισμού ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, 498 m2 σε δύο επίπεδα με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα, επί οικοπέδου 521 m2. Στο 1ο επίπεδο (202 m2) έχουμε την κύρια είσοδο της κατοικίας με χώρους υποδοχής, καθιστικό με πρόσβαση σε βεράντα, τραπεζαρία με πρόσβαση στον κήπο, κουζίνα ανεξάρτητη, 1 υ/δ master με φανταστική θέα που περιλαμβάνει ανοιχτό λουτρό με Jacuzzi, δωμάτιο γκαρνταρόμπας και υπερυψωμένο χώρο γραφείου. Στο 2ο επίπεδο (222 m2) με πρόσβαση και θέα στην πισίνα, βρίσκονται 2 υ/δ master με en suite λουτρά, χώρος γραφείου, 1 WC επισκεπτών, 2 υ/δ (ξενώνες) με λουτρό, δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο, αποθηκευτικοί χώροι και ντουλάπες, χώρος πλυντηρίου-εργασίας, WC με ντουζιέρα - χαμάμ. Στο χώρο της πισίνας υπάρχει στεγασμένο μπαρ & bbq. Άπλετο φως στους κύριους χώρους της κατοικίας και εξαιρετική θέα. Την κατοικία χαρακτηρίζουν ιδιωτικότητα και η λειτουργική διαρρύθμιση. Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (στεγασμένες), αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόματο πότισμα. Βοηθητικοί χώροι 74 m2. Το συγκρότημα κατοικιών «Απολλώνιον» παρέχει 24ωρη φύλαξη, εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά, εκκλησία. Κατασκευή 1975, ανακαινίστηκε το 1992 Τιμή: Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight