Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάριος Παπαγεωργίου – Τον εξαφάνισαν σε νταμάρι στα Καμμένα Βούρλα;

Μάριος Παπαγεωργίου – Τον εξαφάνισαν σε ...

Οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση

Μάριος Παπαγεωργίου, 8 χρόνια μετά τη δολοφονία του… Τον τάφο «δείχνουν» στην καθαρογραμμένη απόφασή τους οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Σε αυτή την περιοχή στα Καμμένα Βούρλα φαίνεται να κατέληξαν εκτιμώντας και αναλύοντας μαρτυρίες που ακούστηκαν στην πολύμηνη δίκη. Στην ίδια περιοχή διατηρεί εξοχικό σπίτι ένας από τους φερόμενους ως δράστες της πρώτης ασύλληπτης ομάδας.

Οι Δικαστές αναφέρουν για τα Καμένα Βούρλα τα εξής: «Δυο από τους φερόμενους ως δράστες, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας FIAT DOMPLO, έχοντας πίσω την σορό του Μάριου με δεκαπέντε σακιά κάρβουνο για να περιορίσουν τις οσμές από την αποσύνθεση, ακολούθησαν μία διαδρομή από περιφερειακούς δρόμους και παλαιές εθνικές οδούς για να αποφύγουν τυχόν ελέγχους της Αστυνομίας.»

Σχεδόν έντεκα μήνες μετά την τελεσίδικη καταδίκη στο Εφετείο του εγκέφαλου σε ισόβια κάθειρξη και άλλων τριών συνεργών του για τη δολοφονία του Μάριου και την απόπειρα απαγωγής της μητέρας του, η λεγόμενη πρώτη ομάδα που είχε αποκαλύψει το «Τούνελ», μπαίνει στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την καθαρογραμμένη πλέον απόφαση, τα πρακτικά διαβιβάζονται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο Εισαγγελέας θα διερευνήσει αν συντρέχει λόγος άσκησης ποινικής δίωξης στα εννέα μέλη της ομάδας για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Εμπλέκονται και οι δυο αστυνομικοί γιοι του εγκέφαλου…

Ανάμεσα στους εννέα είναι η σύζυγος και οι δύο αστυνομικοί γιοι του εγκέφαλου, που παραπέμπονται για εμπλοκή στην απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με την πρόταση του Εισαγγελέα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο την οποία αποδέχτηκε η Έδρα, η σύζυγος του εγκέφαλου ήταν η άμεση εκτελεστής των εντολών του.

Τι αναφέρει για το κάθε μέλος ξεχωριστά…

Στην πρότασή της η Εισαγγελέας αναφέρει αναλυτικά το βαθμό εμπλοκής του καθενός στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου.

anikolouli.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις