Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εύκολος στόχος

Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα είν...

Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι η σύζυγός του αδικήθηκε

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής είπε ότι είναι συνειδητά εκτός τηλεόρασης και «θα είμαι για αρκετό διάστημα γιατί ασχολούμαι με κάποια άλλα πράγματα δεν είναι αυτοσκοπός μου να είμαι στην τηλεόραση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε και στα social media, τονίζοντας πως θεωρεί ότι μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα τα χρησιμοποιούν όπως οι περισσότεροι.

Μιλώντας για την περίοδο που νόσησαν από κορωνοϊό αποκάλυψε: «Ήταν λίγο δύσκολο και για εμάς, έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό, να διαβάζουμε δημοσιεύματα ότι το κάναμε επίτηδες. Δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Μάλιστα βρέθηκα πρόσφατα σε ένα νησί και ένας ντόπιος με έπιασε και μου είπε να σου πω, εκείνο με τον κορωνοϊό πες ότι ήταν ψέματα. Ο κόσμος είναι καλόπιστος. Διάβαζε κάτι και το πίστευε. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτοί που τα γράφουν».

Τέλος αναφερόμενος στο The Voice και την περίοδο που η σύζυγός του δοκιμάστηκε στην παρουσίαση είπε: «Η Χριστίνα δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση αλλά ήρθε η πρόταση από το The Voice που της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ. Πριν καν βγει γράφανε ότι είναι κακή. Είναι εύκολο να παρεξηγήσει κάποιος τη Χριστίνα. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Άρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους».

Σ. Τανιμανίδης: «Η Χριστίνα δέχθηκε πολύ άδικη κριτική»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight