Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Κυριάκος μας ο σωτήρας μας» - Το spot του ΣΥΡΙΖΑ για τα 20 εκ. ευρώ που έδωσε η κυβέρνηση σε Μέσα Ενημέρωσης

«Κυριάκος μας ο σωτήρας μας» -  Το spot ...

"Πόσο κοστίζει ο Μωυσής";

Σποτ για τα 20 εκ. ευρώ που έδωσε η κυβέρνηση σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ δόθηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ ακόμη και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ, χωρίς κριτήρια, χωρίς διαφάνεια, χωρίς λογαριασμό.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤ

Πίεση προς την κυβέρνηση να δημοσιεύσει τη λίστα με τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση σε συνέχεια των σημερινών δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος δεν έδωσε τη λίστα με τα ποσά που πήραν τα Μέσα Ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αναφέρονται τα εξής:

«Ενώ ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για ακόμη μία φορά πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για τη λίστα με τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Είπε ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες «ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου» από το Υπουργείο Οικονομικών.

Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει σήμερα τη λίστα, αφού οι εντολές για διαφήμιση με συγκεκριμένα ποσά προς κάθε Μέσο έχουν ολοκληρωθεί; Η λίστα υπάρχει και είναι ζήτημα Δημοκρατίας να δοθεί σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα.

Προειδοποιούμε, επίσης, τον Υπουργό Οικονομικών, να μην διανοηθεί να επιχειρήσει να αλλοιώσει τον κατάλογο των 1.232 Μέσων που κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα πρακτικά της Βουλής. Να μην τολμήσει να αφαιρέσει εκ των υστέρων τα ανύπαρκτα Μέσα, τα Μέσα εκτός του Οnline Μητρώου Media που παράνομα έλαβαν εντολές κρατικής διαφήμισης ή τα Μέσα που έλαβαν ποσά αναντίστοιχα με το μέγεθός τους.


Σε διαφορετική περίπτωση, οι ευθύνες του ΥΠ.ΟΙΚ, όπως ήδη ισχύει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν θα είναι μόνο πολιτικές.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις