Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Δήμαρχο Πατρέων η Γιάννα Αγγελοπούλου- ΦΩΤΟ

Στον Δήμαρχο Πατρέων η Γιάννα Αγγελοπούλου- ΦΩΤΟ

Στη Δυτική Ελλάδα χθες και σήμερα η Πρόεδρος η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Στη Δυτική Ελλάδα βρίσκεται από χθες πραγματοποιώντας συναντήσεις με αιρετούς και εκπροσώπους φορέων η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Σήμερα από το πρωί βρίσκεται στην Πάτρα ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι. Μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη η κ. Αγγελοπούλου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου: Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, επισκέφτηκε, σήμερα στο Δημαρχείο, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για τον γιορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την Πρόεδρο ότι καταρτίζεται, από τον Δήμο, ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός εκδηλώσεων αφιερωμένων στην επανάσταση του 1821 και την πορεία της πόλης μας μέχρι σήμερα.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος έδωσε στην Πρόεδρο επιτραπέζιο ημερολόγιο που καταγράφει γεγονότα και στιγμές από την επανάσταση του 1821 στην Πάτρα και στην Αχαΐα, το λεύκωμα Χαρτών Μνήμες Πάτρα 1831-1943 καθώς επίσης και το λεύκωμα που παρουσιάζει την Πάτρα πριν από μισό αιώνα με το φακό του αρχιτέκτονα Μιχάλη Δωρή.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Αναστασίου, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Θανάσης Κανταρτζής, τα μέλη της Ολομέλειας της Επιτροπής κ.κ. Πασχάλης Κιτρομηλίδης ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ και Νικόλαος Κανελλόπουλος καθηγητής Ιόνιου Πανεπιστημίου και ο εντεταλμένος σύμβουλος βοηθός Περιφερειάρχη κ. Ανδρέας Φίλιας.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις