Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα Καλάβρυτα η Γιάννα Αγγελοπούλου - Ποιους θα δει - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στα Καλάβρυτα η Γιάννα Αγγελοπούλου - Πο...

Έφτασε στη Μαρτυρική πόλη

Στα Καλάβρυτα  βρίσκεται ήδη η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ιστορία της Μαρτυρικής πόλης.Ξεναγήθηκε ψηφιακά στον Αρίσταρχο - στο τηλεσκόπιο- μέσα από υπολογιστή κι ενώ βρισκόταν στο δημαρχείο. Η κ. Αγγελοπούλου επεσήμανε πως θα τους φέρει σε επαφή με αστρονόμους  του εξωτερικού για να γίνει γνωστή η δουλειά που κάνουν στα Καλάβρυτα, και για να ανταλλάσσουν πληροφορίες. Αναφορά έκανε και στη διάσημη φέτα των Καλαβρύτων η οποία είπε πως της αρέσει πολύ

Το πρόγραμμα της σημερινής επίσκεψής της, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Καλαβρύτων, έχει ως εξής:

12:30: Υποδοχή της Προέδρου στο Δημαρχείο από τον Δήμαρχο, κύριο Αθανάσιο Παπαδόπουλο. Θα βρίσκεται και ο κύριος Ανδρέας Φίλιας, Εντεταλμένος Σύμβουλος Βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.  Θα προσφερθεί στην Πρόεδρο καλάθι με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα καθώς και το γλυπτό της πονεμένης μάνας, έμβλημα του Δήμου Καλαβρύτων.  Η Πρόεδρος θα ενημερωθεί από τον συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Αλέξη Γουρζέλα, για το τηλεσκόπιο Αρίσταρχος, που βρίσκεται στο Αστεροσκοπείο Χελμού. Θα υπάρχει η δυνατότητα, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, να δει η Πρόεδρος εικόνα του γαλαξία που λαμβάνει το τηλεσκόπιο.

12:50: Αναχώρηση για τον Τόπο Θυσίας. Η Πρόεδρος θα καταθέσει λουλούδια στον Σταυρό.

13:05: Αναχώρηση για Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας. Ξενάγηση από τον Άγιο Ηγούμενο στον Ιερό Ναό, στο Μουσείο με τα κειμήλια και το Λάβαρο της Επανάστασης. Κέρασμα στο Αρχονταρίκιον . Ξενάγηση στον Ιστορικό Ναό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις