Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Art Walk : Πήγαν να ομορφύνουν πολυκατοικία στην Πάτρα και κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα

Art Walk : Πήγαν να ομορφύνουν πολυκατοι...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι συνέβη

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε το πρωί της Δευτέρας ο Κλεομένης Κωστόπουλος της Αrt Walk. Ενώ ξεκίνησε μαζί με συνεργείο με γραφίστες του Art Walk να ομορφαίνει πολυκατοικία στην συμβολή των οδών Γούναρη και Μπουκαούρη, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.  

Όπως εξήγησε στο thebest.gr, το απαραίτητο ανυψωτικό μηχάνημα για να μπορέσει να ζωγραφιστεί το γκράφιτι σε όλη την επιφάνεια της πολυκατοικίας, τοποθετήθηκε δίπλα από την πολυκατοικία στο πεζοδρόμιο, όπως ορίζει ο νόμος. Ο γείτονας όμως, ιδιοκτήτης ενός χωραφιού που βρίσκεται δίπλα, είχε άλλη άποψη σύμφωνα με την οποία γινόταν καταπάτηση της γης του. Όπως υποστήριξε ο Δήμος του έχει «φάει» κάποια μέτρα με την κατασκευή του πεζοδρομίου και άρα το πεζοδρόμιο δεν ήταν ένας χώρος όπου θα μπορούσε να τοποθετηθεί το μηχάνημα.

Παρά την ταλαιπωρία και την απρόσμενη εξέλιξη που οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, οι εργασίες συνεχίστηκαν και η πολυκατοικία θα είναι σύντομα αγνώριστη!

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη πολυκατοικία που επελέγη είναι εξαιρετική καθώς έχει άμεση θέα με την λεωφόρο Γούναρη, που σταδιακά μετατρέπεται σε μια οδό... γκράφιτι.

Μετά τις εκπληκτικές δημιουργίες που έχουν γίνει σε κτίρια της οδού το προηγούμενο διάστημα,από το Art Walk μια ακόμα αναμένεται να προστεθεί και το thebest.gr αλίευσε κάποιες πρώτες πληροφορίες για το θέμα της. Δείτε εδώ

Αν και οι άνθρωποι της Art in Progress μας είπαν πως το τι θα απεικονίζει είναι έκπληξη που θα δούμε σιγά σιγά να αποτυπώνεται στον... καμβά της πολυκατοικίας, μας αποκάλυψαν ένα στοιχείο. Θα είναι πρόσωπο από τον χώρο του πολιτισμού. Και το πιο πιθανό είναι να σχετίζεται άμεσα με την Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις