Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

5o ArtWalk: Ποιον θα απεικονίζει η νέα τοιχογραφία στη Γούναρη;

5o ArtWalk: Ποιον θα απεικονίζει η νέα τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Πρόσωπο από τον χώρο του πολιτισμού λένε οι πληροφορίες του thebest.gr

Μια ακόμα τεράστια τοιχογραφία αναμένεται το επόμενο διάστημα επί της οδού Γούναρη, αυτή τη φορά στο ύψος της οδού Μπουκαούρη. Η πολυκατοικία που επελέγη είναι εξαιρετική καθώς έχει άμεση θέα με την λεωφόρο Γούναρη, που σταδιακά μετατρέπεται σε μια οδό... γκράφιτι. Μετά τις εκπληκτικές δημιουργίες που έχουν γίνει σε κτίρια της οδού το προηγούμενο διάστημα,από το Art Walk μια ακόμα αναμένεται να προστεθεί και το thebest.gr αλίευσε κάποιες πρώτες πληροφορίες για το θέμα της. Αν και οι άνθρωποι της Art in Progress μας είπαν πως το τι θα απεικονίζει είναι έκπληξη, που θα δούμε σιγά σιγά να αποτυπώνεται στον... καμβά της πολυκατοικίας, μας αποκάλυψαν ένα στοιχείο. Θα είναι πρόσωπο από τον χώρο του πολιτισμού. Και το πιο πιθανό είναι να σχετίζεται άμεσα με την Πάτρα.

 

Ωστόσο να σημειωθεί ότι νωρίτερα οι εργασίες πάγωσαν προσωρινά μετά από διαφωνία του ιδιοκτήτη παρακείμενου οικοπέδου, με τις εργασίες στα όρια της περιουσίας του. Μάλιστα ο υπεύθυνος της Art in Progress μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει εξηγήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο σύνολό τους οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία θα γίνει το γκράφιτι, συμφώνησαν στη χρήση της εξωτερικής επιφάνειας του κτιρίου, για την νέα δημιουργία.

Τα γκράφιτι που στολίζουν την λεωφόρο Γούναρη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture