Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Επικαλέστηκε ως άλλοθι τα... νύχια και τα μαλλιά της

Επίθεση με βιτριόλι: Επικαλέστηκε ως άλλ...

Τι φέρεται να είπε η 35χρονη στον εισαγγελέα

Κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννα, φέρεται να αρνείται η η 35χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στις 20 Μαΐου στη Καλλιθέα.

Κατά τη διάρκεια ερωτήσεων που δέχθηκε πριν οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της απείθειας, η 35χρονη φέρεται να επιχείρησε να αποσείσει οποιαδήποτε ποινική ευθύνη και εμπλοκή της με την υπόθεση.

Στην ερώτηση γιατί είχε αγοράσει περούκα η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στο μαλλί της και την αγόρασε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση η 34χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της και κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστες της επίθεση, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες ίδιες καπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες και το σακίδιο είναι συνηθισμένο.

Για το θύμα η κατηγορούμενη φέρεται να παραδέχθηκε ότι το γνώριζε μέσω μιας ξαδέρφης της.,αλλά αρνήθηκε ότι τη ζήλευε για κάποιον άνδρα.

Αυτό φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του Σύμφωνα, μάλιστα, με στοιχεία της δικογραφίας, η προμήθεια της καυστικής ουσίας που κατέστρεψε το 97% του προσώπου της Ιωάννας έγινε μέσω Διαδικτύου από την 35χρονη και της στοίχισε μόλις 4,5 ευρώ!

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την 35χρονη την ημέρα της επίθεσης

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει η ΕΡΤ φαίνεται η 35χρονη την ημέρα της επίθεσης με περούκα να κατευθύνεται τρέχοντας σε ταξί και να επιβιβάζεται σε αυτό, όπου τη μετέφερε στην περιοχή του Μετς.

Βίντεο καταγράφει τις κινήσεις της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις