Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο καταγράφει τις κινήσεις της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο καταγράφει τ...

Καρέ καρέ οι κινήσεις της


Το πρώτο βίντεο με την φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και καταγράφει  μια γυναίκα από κάμερα ασφαλείας να εμφανίζεται, φορώντας περούκα και καπαρντίνα, να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει για να απομακρυνθεί από την περιοχή, όπου βρίσκεται το γραφείο της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση, στην Καλλιθέα.

Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας είχε καταγράψει την ίδια γυναίκα στις 19 Μαΐου (μία ημέρα πριν). Η γυναίκα εκτιμάται ότι πιθανότατα προσπάθησε να κάνει την επίθεση εκείνη την ημέρα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, είχε συναντήσει τη φερόμενη δράστη σε έναν γάμο το 2019.

Τότε η 35χρονη  είχε παρουσιαστεί μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να είναι αθλητικογράφος,  και τον σύστησε στην άτυχη Ιωάννα.

Λίγες ημέρες μετά ο σύντροφός της έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook στην Ιωάννα και  εκείνη αποδέχτηκε.

Όπως υποστήριξε ο σύντροφός της στην κατάθεσή του, «Της είχα εξηγήσει ότι δεν βλέπω την σχέση μας σοβαρά. Εκείνη ονειροπολούσε και νόμιζε ότι θα παντρευτούμε. Όταν έκανα αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, εξοργίστηκε. Ζήλευε και νόμιζε ότι λόγω της Ιωάννας δεν προχωρούσε η σχέση μας. Όλα όμως ήταν στο μυαλό της, δεν είχα κάνει κάτι με την Ιωάννα».

Δικηγόρος Ιωάννας: Πώς αντέδρασε η 34χρονη όταν της είπαν ποια είναι η δράστις

Απόδειξη πως η 34χρονη Ιωάννα ούτε που είχε στο μυαλό της ότι κάποια που είχε δει μόνο πέντε φορές στη ζωή της θα μπορούσε να της κάνει τόσο κακό είναι και ο τρόπος που αντέδρασε.

Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας μιλώντας στο MEGA, η Ιωάννα ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην υπόθεση από τον ίδιο και «πάγωσε» όταν άκουσε το όνομα της φερόμενης δράστιδος.

«Έπρεπε να την ενημερώσω, από τη στιγμή που έγινε σύλληψη, ενώ και η ίδια ρωτούσε επίμονα για την εξέλιξη των ερευνών» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, τη συγκεκριμένη κοπέλα την είχε δει το πολύ 5-6 φορές σε κάποιες εκδηλώσεις και γιορτές, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορούσε να φανταστεί πως το συγκεκριμένο άτομο θα ήταν πίσω από την επίθεση εναντίον της.

Παράλληλα, όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, η Ιωάννα δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει στα λίγα δευτερόλεπτα που συναντήθηκαν τα βλέμματά τους στην είσοδο των γραφείων της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται.

«Υπήρχε μια επαφή με τον άνδρα που είχε σχέση η φερόμενη δράστις. Ένα αίτημα φιλίας σε κοινωνικό δίκτυο, το οποίο απλά το αποδέχθηκε η Ιωάννα» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι οι δύο οικογένειες δεν γνωρίζονταν, παρότι βρίσκονται σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων.

«Η Ιωάννα δεν είχε να κρύψει κάτι, συνεργαζόταν από την πρώτη στιγμή. Πολλοί είχαν βγει να πουν ότι κάτι κρύβει, αλλά δεν ίσχυε τίποτα. Όμως όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα και στις Αρχές και στην οικογένειά της» κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.

 

Ο κ. Λύτρας μιλώντας επίσης στο ΣΚΑΪ τόνισε ότι όντως πριν από δυο χρόνια η Ιωάννα είχε δεχθεί μήνυμα από την 35χρονη αλλά δεν ήταν απειλητικό αλλά μάλλον ήπιο. «Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια». «Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα ‘’αν γνωρίζεις τον τάδε, η Ιωάννα απάντησε όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας’’ αυτός ήταν ο διάλογος», τόνισε ο δικηγόρος του θύματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις