Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Νικολόπουλος για Κ. Πελετίδη: «Δυστυχία για την Πάτρα, να είσαι Δήμαρχος- φαντάρος του ΚΚΕ!»

Ν. Νικολόπουλος για Κ. Πελετίδη: «Δυστυχ...

Ο επικεφαλής της "Νέας Πάτρας" απαντά στον χαρακτηρισμό "μαύρο μέτωπο" που χρησιμοποίησε ο Δήμος Πατρέων για σύσσωμη την αντιπολίτευση

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πάτρα» Νίκος Νικολόπουλος σε ανακοίνωση του, απαντά όπως λέει στον αήθη πολιτικά χαρακτηρισμό «μαύρο μέτωπο» που χρησιμοποίησε ο Δήμος Πατρέων στην επίσημη ιστοσελίδα του εναντίον σύσσωμης της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία του χάλασε τα σχέδια για την τσιμεντοποίηση της πλατείας Καλλιπάτειρας στη Μέση Αγυιά.

Ο Νίκος Νικολόπουλος στην ανακοίνωσή του, αποκαλύπτει όπως χαρακτηριστικά λέει, «τον σκοτεινό ρόλο του ΚΚΕ στην ποδηγέτηση του Δήμου της Πάτρας, το οποίο περιορίζει ουσιαστικά τον κ. Πελετίδη στον ρόλο του …δημαρχεύοντος, ενώ αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της πολιτικής “κολοτούμπας” στην οποία υποχρεώθηκε ο “ένοικος” της Μαιζώνος, στο ζήτημα της πλατείας, χάριν του κόμματος και των εντολών του!   

Αναλυτικά η ανακοίνωση του επικεφαλής της «Νέας Πάτρας», Ν. Νικολόπουλου έχει ως εξής:

«Για άλλη μία φορά παρακολουθώντας τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. συνειδητοποίησαν ακόμα περισσότεροι συμπολίτες τη μεγάλη δυστυχία να είσαι ΚΚΕ και Δήμαρχος…  

Η δημοτική σου ομάδα «Λαϊκή Συσπείρωση»  ψηφίζει στις αρμόδιες επιτροπές τον αποχαρακτηρισμό της πλατείας στη Μέση Αγυιά…  Στη συνέχεια εσύ διακόπτεις αυταρχικά το δημοτικό συμβούλιο γιατί δεν έβγαιναν τα  «κουκιά» στην ψηφοφορία και τελικά μετά τη σχηματισθείσα γρανιτένια πλειοψηφία των αντιπολιτευομένων συμβούλων του δημοκρατικού αλλά όχι κομμουνιστικού τόξου, να μην σου επιτρέπει το ΚΚΕ να ανακοινώσεις την ευχάριστη υπαναχώρηση. Ότι δηλαδή, θα ψηφίσει και η ομάδα σου την πρόταση της αντιπολίτευσης…

Δυστυχία το να είσαι δήμαρχος του ΚΚΕ και το κόμμα να επιβάλει 4 ώρες πριν το Δημοτικό  Συμβούλιο ένα άλλο κομματικό ενεργούμενο, να ανακοινώνει ότι τελικά θα απαλλοτριωθεί ο χώρος της πλατείας.  Εσύ «κοτζάμ δήμαρχος του 70%» και να μην σε αφήνουν να πας στο κυρίαρχο βουλευόμενο Σώμα, όπως άλλωστε έχεις δημοκρατική υποχρέωση εκεί να εξηγήσεις, γιατί ενώ έλεγες πως «δεν μπορεί, δεν γίνεται, δεν υπάρχουν λεφτά για να σωθεί η πλατεία «από του χάρου τα δόντια».

Δυστυχία μεγάλη να ‘σαι φαντάρος του ΚΚΕ και  Δήμαρχος και να πρέπει να βαράς προσοχή στους  παραδημοτικούς ινστρούχτορες και να μην τολμάς να βάλεις veto στις ανακοινώσεις του Δήμου Πατρέων, που όμως γράφονται στην «12ου Συντάγματος» και όχι στη Μαιζώνος…

Δυστυχία, να είσαι Δήμαρχος και ΚΚΕ και την ώρα που εσύ παρακαλάς για την ψήφο τους για να διορθωθούν οι οικονομικοί πίνακες από λάθη δικά σου, οι σύντροφοί σου- συντάκτες των επίσημων ανακοινώσεων να βρίζουν, να λοιδορούν, να προβοκάρουν αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους που λίγο πριν σου έκαναν το χατίρι! Και όμως ταυτόχρονα να καταγγέλλονται ότι αποτελούν το «μαύρο μέτωπο» της πόλης…

Δυστυχία, Δήμαρχος του ΚΚΕ και γιατρός του λαού αλλά να φέρεσαι ως ανάγωγος «κόκκινος φασίστας», που ενώ η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, σου ζητά  να κατέβει η κατάπτυστη αντιδημοκρατική ανακοίνωση, εσύ πελιδνός να ψελλίζεις παιδαριώδεις δικαιολογίες και να επαναλαμβάνεις λυπητερά «δεν την ξέρω, δεν την είδα»!

Δυστυχία, ενώ είσαι εκλεγμένος και έχεις την δύναμη του λαού να μην είσαι ελεύθερος εσύ ο Δήμαρχος και με την συμπεριφορά σου να μην μπορείς να κατεβάσει την κατάπτυστη ανακοίνωση από το site του Δήμου, να παραδέχεσαι και να ομολογείς ότι είσαι για «λύπηση» αφού οι σύντροφοι σου συντάκτες όπως φαίνεται ούτε τη γνώμη σου υπολογίζουν, ούτε την έγκρισή σου χρειάζονται.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, εσύ ένα γρανάζι…

Είναι να λυπάσαι στην πολιτικομάνα Πάτρα των  Πρωθυπουργών των Προέδρων Δημοκρατίας να έχει Δήμαρχο κάποιον που δεν τον υπολογίζουν ούτε τον σέβονται οι δικοί του, οι  θιασώτες της «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ».

Την δυστυχία να είσαι Δήμαρχος και κομμουνιστής και τούτο να σε εμποδίζει να καταλάβεις ότι: Δημοκρατία χωρίς αντιπολίτευση δεν υπάρχει! Και ως εκ τούτου όποιος θέλει να την φιμώσει εκείνος ανήκει στο «μαύρο μέτωπο» του «κόκκινου φασισμού», που έστελνε τους διαφωνούντες στην Σιβηρία. 

Εμείς η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» με συμπάθεια θα αντιμετωπίζουμε την αντιδημοκρατική και φασίζουσα νοοτροπία των στελεχών του ΚΚΕ και θα συνεχίσουμε παρά ταύτα και να ψηφίζουμε και να ενώνουμε δυνάμεις για το καλό της πόλης.

Τέλος όσο για την όμορφη και καθαρή πόλη, που μας έλεγε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, η «Νέα Πάτρα» δίνει στη δημοσιότητα δύο πρωινές φωτογραφίες από την κεντρική πλατεία Γεωργίου, διακόσια μόλις μέτρα από το Δημαρχείο… (σπασμένα τα μάρμαρα των στηθαίων που τοποθετούνται οι κάδοι και ένα -από τα πολλά- σπασμένο δέντρο…).

Και επειδή φαίνεται ότι δεν βλέπει ο Δήμαρχος του ΚΚΕ τον καλούμε, να περπατήσουμε και να πάμε χωρίς κάμερες να του δείξουμε τα χάλια της Τσάτρας-Πάτρας-Πελετίδη..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις