Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: Η διάσωση της πλατείας Καλλιπάτειρας αποτελεί μια εξέλιξη που μας κάνει όλους ιδιαίτερα χαρούμενους

Ν. Παπαδημάτος: Η διάσωση της πλατείας Κ...

Η εν λόγω δικαίωση της τοπικής κοινωνίας ανοίγει τον δρόμο στον Δήμο Πατρέων για αντίστοιχες θετικές εξελίξεις και διαδικασίες

Σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Πάτρα Ενωμένη με επικεφαλής τον Νίκο Παπαδημάτο αναφέρει πως η διάσωση της πλατείας Καλλιπάτειρας στην Αγυιά της Πάτρας αποτελεί μια εξέλιξη που μας κάνει όλους ιδιαίτερα χαρούμενους.

Τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια φυσικά ανήκουν στους κατοίκους της περιοχής για την αγωνιστικότητά τους και για την αγάπη που έδειξαν για να σώσουν την πλατεία.

Το ότι εφαρμόζεται ο Νόμος, που ισχύει επί 10ετίες, οφείλεται κυρίως σε αυτούς. Εμείς λειτουργήσαμε απλά συμπληρωματικά, προωθώντας το δίκαιο αίτημα των δημοτών.

Σε κάθε περίπτωση, η εν λόγω δικαίωση της τοπικής κοινωνίας ανοίγει τον δρόμο στον Δήμο Πατρέων για αντίστοιχες θετικές εξελίξεις και διαδικασίες, έτσι ώστε σε παρόμοιες περιπτώσεις να είμαστε όλοι εκεί παρόντες προκειμένου να επιτύχουμε την βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών, καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Παπαδημάτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις