Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκτέλεση Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο οδηγός του σκάφους που φυγάδευσε τους δράστες

Εκτέλεση Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο οδηγός το...

Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν στην επίθεση δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη σύλληψη για την εξιχνίαση της μαφιόζικης επίθεσης με στόχο ζευγάρι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες συνέλαβαν κάτοικο Ζακύνθου, ο οποίος φέρεται να μετέφερε με φουσκωτό σκάφος τους δύο δράστες από τη Ζάκυνθο στην Κυλλήνη. Ο άντρας ανακρίνεται μέχρι αυτή την ώρα από την ΕΛ.ΑΣ. Ο εντοπισμός του αποδεικνύει ότι οι ένοπλοι διέφυγαν από το νησί με φουσκωτό για να αποφύγουν τυχόν σύλληψή τους στο λιμάνι του νησιού. Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν στην επίθεση δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Οι δύο δράστες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, άνοιξαν πυρ εναντίον τους, έριξαν νεκρή την 37χρονη συνοδηγό και τραυμάτισαν σοβαρά τον 53χρονο οδηγό και σύζυγό της. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν, με τους αστυνομικούς να αναζητούν μία γκρι Yamaha TDM 900.

Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη που δολοφονήθηκε είναι επιχειρηματίας στη Ζάκυνθο, το ίδιο και ο σύζυγός της, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στην Πάτρα με δύο διαμπερή τραύματα και μία σφαίρα στο σαγόνι.

Με πληροφορίες από το  ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις