Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: Προβοκατόρικες, σκοταδιστικές, σοβιετικές και μεσαιωνικές μέθοδοι από τη δημοτική Αρχή

Ν. Παπαδημάτος: Προβοκατόρικες, σκοταδισ...

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" του Νίκου Παπαδημάτου με αφορμή την ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων για το θέμα της πλατείας Καλλιπάτειρας, αναφέρονται τα εξής: 

"Μόνο ως κατάπτυστη και απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί αυτήν την ώρα στην επίσημη σελίδα του Δήμου Πατρέων στο Facebook περί «μαύρου μετώπου» στο θέμα της πλατείας Καλλιπάτειρας!

Παράλληλα, πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι έχει σταλεί και σχετικό δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ. Πρόκειται για προβοκατόρικες, σκοταδιστικές, σοβιετικές και μεσαιωνικές μεθόδους που δεν αρμόζουν σε επίσημο μέσο προβολής της πόλης της Πάτρας.

Η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο λίγη είναι για να διαχειριστεί τα ζητήματα της Πάτρας. Δυστυχώς δεν εκφράζει όλους τους πατρινούς, αλλά ένα στενό κύκλο ανθρώπων με αναχρονιστικές αντιλήψεις και μεθόδους. Καλούμε τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη να μας πει άμεσα ποιος έγραψε τον εν λόγω προσβλητικό λίβελο. Αλλιώς δεν μπορεί να συνεχιστεί Δημοτικό Συμβούλιο..."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις