Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Νοτοπούλου: «Η μειωμένη ζήτηση στον τουρισμό δεν αντισταθμίζεται με 30 εκατ. ευρώ»

Κ. Νοτοπούλου: «Η μειωμένη ζήτηση στον τ...

Κριτική στο πρόγραμμα τουρισμού της κυβέρνησης

Κριτική στο πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού της κυβερνήσης ασκεί με σημερινή της γραπτή δήλωση η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου. «Η δραματική μείωση των αφίξεων από το εξωτερικό καθώς και η συρρίκνωση του εισοδήματος των Ελλήνων μετατρέπουν τα πιο δυσοίωνα σενάρια σε εφιαλτική πραγματικότητα», σημειώνει και διερωτάται: «Αλήθεια, πιστεύει κάποιος πως η εξαιρετικά μειωμένη ζήτηση στον τουρισμό μπορεί να αντισταθμιστεί με 30 εκατομμύρια ευρώ;».

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εσωτερικό τουρισμό για ΟΛΟΥΣ ύψους 700 εκατ. ευρώ είναι να καλυφθεί η πενθήμερη διαμονή και η μεταφορά (συμπεριλαμβανομένου του μεταφορικού ισοδύναμου για να στηριχτούν τα νησιά) για 3.000.000 πολίτες κλιμακωτά, με εισοδηματικά κριτήρια», προσθέτει η ίδια, υπογραμμίζοντας πως «το πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού θα συμβάλει στην ενίσχυση της εσωτερικής ζήτησης για τουριστικές υπηρεσίες και άρα στη διατήρηση στοιχειώδους ρευστότητας στην αγορά».

«Ο ελληνικός τουρισμός για να στηριχθεί χρειάζεται ένα γενναίο πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού ταυτόχρονα με παροχή ρευστότητας απευθείας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κάλυψη μισθών και ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων. Μέτρα πραγματικής στήριξης. Η ΝΔ ξεγελάει πια μόνο τον εαυτό της», καταλήγει η δήλωση της Κ. Νοτοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις