Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βλάβες σε δύο καράβια στην Κέρκυρα

Βλάβες σε δύο καράβια στην Κέρκυρα

ΔΕΙΤΕ τις σχετικές ανακοίνωσεις

Δύο βλάβες σε καράβια σημειώθηκαν την Τρίτη στην Κύρκυρα. 

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τις ανακοινώσεις του Λιμενικού: 

-Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ'' Ν.Π. 11173, ότι παρουσιάσθηκε βλάβη στο ελικοπηδάλιο.

Το πλοίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από το λιμένα ν. Κέρκυρας προς το λιμένα Ηγουμενίτσας, με εκατό πενήντα οκτώ (158) επιβάτες, σαράντα ένα (41) Ε.Ι.Χ. οχήματα, τέσσερα (04) Φ/Γ οχήματα και δύο (02) λεωφορεία.

Το ''ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ'' κατέπλευσε ασφαλώς στον λιμένα Ηγουμενίτσας, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και της προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

-Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από τον Κυβερνήτη του Ε/Ρ-Α/Ψ σκάφους ''ΤΑΥΡΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Κ. 689, για μηχανική βλάβη με έντονο καπνισμό της κύριας μηχανής του σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή ν. Λαζαρέτου Κέρκυρας.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το ''ΤΑΥΡΟΣ ΙΙΙ'' και τους δύο επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους.

Το εν λόγω σκάφος κατέπλευσε ασφαλώς με ιδία μέσα και με συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο πλησιέστερο λιμενικό καταφύγιο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΤΑΥΡΟΣ ΙΙΙ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης από κλιμάκιο ΤΚΕΠ του οικείου λιμένα, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις