Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μύκονος: Δύο μήνες λουκέτο και 20.000 ευρώ πρόστιμο για τον συνωστισμό σε beach bar

Μύκονος: Δύο μήνες λουκέτο και 20.000 ευ...

Στη Φτελιά

Περίπατο φαίνεται πως πήγαν τα προληπτικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό καθώς  μπαρ στη Χώρα της Μυκόνου και παραλίες γέμισαν ασφυκτικά από εκδρομείς του τριημέρου, με εμφανή διάθεση να ξεφαντώσουν.

Και μπορεί ο ιός να... φρέναρε τους εκδρομείς, με την φετινή έξοδο να είναι μειωμένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο στο κυκλαδίτικο νησί ταξίδεψαν όσοι έφταναν για να γεμίσουν τα δημοφιλή μπιτς μπαρ, εκεί όπου, παρά τις προβλέψεις, πραγματοποιούνται μεγάλα πάρτι με guests Djs, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Ενδεικτικά, σε μπαρ στην παραλία της Φτελιάς εκατοντάδες εκδρομείς συνωστίζονται για να χορέψουν στους ρυθμούς του Dj Jojo, ενώ χθες το βράδυ σε μπαρ μέσα στη Χώρα γινόταν «πατείς με πατώ σε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας αυτών των εικόνων, σε μπαρ στη Φτελιά επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο 60 ημερών. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, σε όλη την Ελλάδα, με ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικης Προστασίας και τη συνεργασία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

 

 

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις