Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νάνσυ Παραδεισανού: Στην καραντίνα έκλαιγα ατελείωτες ώρες

Νάνσυ Παραδεισανού: Στην καραντίνα έκλαι...

Η παρουσιάστρια δήλωσε πολύ ερωτευμένη

Η Νάνσυ Παραδεισανού, που με τον μοναδικό της τρόπο παρουσιάζει τα νέα της showbiz στην εκπομπή «Το Πρωινό», ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε όσο δύσκολα βίωσε την καραντίνα, παθαίνοντας κρίσεις πανικού ενώ ανέφερε πως σκέφτηκε ακόμα και να παντρευτεί, επειδή δεν αντέχει τη μοναξιά.

Η Νάνσυ μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική της ζωή, κάνοντας λόγο για μια περίοδο που τη βρίσκει πολύ καλά, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη.

«Είναι η πρώτη φορά που έχω φάει μια τέτοια καψούρα. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με έναν άνθρωπο. Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό. Όλες μου οι φίλες μου λένε ‘ακόμα για αυτόν λέμε; Έχω κάνει ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου. Για να μου κεντρίσει κάποιος το ενδιαφέρον και να αφοσιωθώ είναι άθλος».

Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης που βίωσε, ενώ ένιωσε την ανάγκη να συμβουλευθεί ξανά ψυχολόγο και στην περίοδο της καραντίνας.

«Στην ψυχοθεραπεία με οδήγησε μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση στα 21. Ήμουν στα πατώματα. Πέρασα πολύ μεγάλο ζόρι. Τρελάθηκα όταν άκουσα ότι θα κλειστούμε στα σπίτια μας. Εκεί έπαθα κρίση πανικού. Το χειρότερο με εμένα ήταν ότι δεν με πίστευε κανένας. Έπρεπε να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά. Επειδή με έχουν συνηθίσει να είμαι πάντα χαρούμενη, να είμαι πάντα στήριγμα για τους άλλους κανείς δεν με πίστευε. Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου κόστισε», δήλωσε συγκινημένη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight