Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Σακελλαρόπουλος είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ρίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Σακελλαρόπουλος ...

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πνευμονολόγος της κλινικής Σάκης Παπαλεξάτος

Τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομική Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΠΝΠ στο Ρίο Αργύριος Τζουβελέκης, συνοδευόμενος από τον πνευμονολόγο και  γιατρό της κλινικής, Σάκη Παπαλεξάτο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε ζητήματα ενίσχυσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του πνευμονολογικού τμήματος, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υγειονομικές υπηρεσίες.

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρόπουλος ανέφερε ότι σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιο για θέματα δημόσιας υγείας  Χαράλαμπο Μπονάνο, αλλά και με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια καταγράφονται οι ανάγκες προκειμένου να καταρτιστούν οι ανάλογες τεχνικές εκθέσεις με τις τεχνικές προδιαγραφές ώστε να αναζητηθούν τα ανάλογα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Συμφωνήθηκε από κοινού η συνεργασία να συνεχιστεί ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω το ΠΠΝΠ και να συνεχίσει να προσφέρει ιατρική φροντίδα και υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες πολίτες. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις