Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Βγαίνει καλοκαιρινή περιοδεία ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και θα έρθει και Πάτρα

Βγαίνει καλοκαιρινή περιοδεία ο Βλαδίμηρ...

Με το έργο "Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει" - Μαζί του οι Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Μουμούρη και ο Μέμος Μπεγνής

Ο συμπαθής και ταλαντούχος ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης μέσα στο φετινό δύσκολο καλοκαίρι λόγω του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων προφύλαξης, ετοιμάζεται να βγει περιοδεία μετά τις 15 Ιουλίου 2020 που θα επιτραπεί από το Υπουργείο Πολιτισμού, με την επιτυχημένη παράσταση του «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» της Κάρολ Κριπ. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που τον βλέπουμε και στην τηλεοπτική σειρά «Μην Αρχίζεις την μουρμούρα» προετοιμάζεται λοιπόν έχοντας ξεκινήσει με τους συμπρωταγωνιστές του τις σχετικές πρόβες.

Πρόκειται για ένα έργο με έξυπνο χιούμορ στο οποίο ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωταγωνιστούσε τον περασμένο χειμώνα, στο θέατρο Ζίνα στην Αθήνα με τους Κρατερό Κατσούλη, Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη ενώ είχε υπογράψει και την σκηνοθεσία.  

Η παράσταση είναι παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Τάγαρη και το έργο χαρακτηρίζεται ως ένας «ύμνος» στην τοξική φιλία. Οι παραστάσεις ξεκινούν από τις 15 Ιουλίου στην Πετρούπολη, στο θέατρο Πέτρας κι όπως αναφέρει το σάιτ του περιοδικού Αθηνόραμα, θα ακολουθήσει παράσταση στην Πάτρα και μετά στο Κατράκειο, στην Ηλιούπολη, στου Παπάγου και αλλού, ακολουθώντας τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας και Πολιτισμού για την ασφαλή παρακολούθηση της παράστασης.

Στην καλοκαιρινή παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη θα παραμείνουν η Ναταλία Δραγούμη και η Ευαγγελία Μουμούρη από το καστ του ανεβάσματος τον περασμένο χειμώνα ενώ στην ομάδα προστίθεται ο Μέμος Μπεγνής που αντικαθιστά τον Κρατερό Κατσούλη.

Σύμφωνα με την υπόθεση, δύο ζευγάρια μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο ...φίλοι όπως πίστευαν.

Τέλος για τον ερχόμενο χειμώνα, αν όλα πάνε καλά με το θέμα της πανδημίας και αρθούν οι απαγορεύσεις για τους κλειστούς χώρους (θέατρα, κινηματογράφοι), οι επιχειρήσεις Τάγαρη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα συνεργαστούν με τον Πέτρο Ζούλια για το ανέβασμα της «Παγίδας» του Ρομπέρ Τομά στο θέατρο Ζίνα. Το συγκεκριμένο αστυνομικό και γεμάτο ανατροπές έργο, το είχε ανεβάσει το 2012 ο Γιώργος Φρατζεσκάκης στο Eliart και οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου το 2014, διασκευασμένο με τον τίτλο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Στο έργο ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα έχει μαζί του τον Λεωνίδα Κακούρη από τις «Άγριες Μέλισσες», την Έφη Μουρίκη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture