Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων Αχαΐας: «Το περιβαλλοντικό τέλος δεν πρέπει να το πληρώσουν οι πολίτες»

Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων ...

Πιστεύουμε στην μη τιμωρητική διάθεση ενώ απαιτείται κοινό πεδίο δράσης, αναφέρει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Στην τακτική συνεδρίαση του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Αχαΐας - ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Αχαΐας, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3/6/2020, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γρηγόρης Αλεξόπουλος, πέραν του θέματος της τιμολογιακής πολιτικής του Συνδέσμου, εισηγείται (και έχει ήδη αποστείλει τη σχετική εισήγηση προς τους Δημάρχους και τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.), τη μέγιστη διεκδίκηση από την κυβέρνηση της κατάργησης της περιβαλλοντικής εισφοράς του Ν 4609/2019 σ’ ένα νέο Σύνδεσμο όπως είναι ο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α., ο οποίος, όπως αναφέρει ο κ. Αλεξόπουλος, δεν φέρει καμία ευθύνη για τις καθυστερήσεις του παρελθόντος.

«Πιστεύουμε στη μη τιμωρητική διάθεση στους δήμους της χώρας σε επίπεδο νόμων και σε κρίσιμα θέματα στα οποία απαιτείται κοινό πεδίο δράσης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξόπουλος.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της επιστολής των πέντε Δημάρχων και του Προέδρου του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. που έχει ήδη αποσταλεί προς τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη για το θέμα.

Το Δ.Σ. του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. καλείται να αποφασίσει για τη διεκδίκηση του θέματος στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης και για τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστεί αυτή η διεκδίκηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις