Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου στον Alpha (στη θέση της Μενεγάκη;)

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου στον Alpha (στη θ...

Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τη νέα συνεργασία

Η συνεργασία είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη εδώ και μερικές μέρες. Το μόνο που έμενε ήταν και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, συγκεκριμένα του Alpha, προκειμένου να σφραγιστεί η συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Κάτι που έγινε αργά το απόγευμα της Τετάρτης με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Δίχως κείμενο ανακοίνωσης αλλά με μία φωτογραφία στην οποία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κρατά ένα ταμπλό στο οποίο αναγράφεται «The time has come» στο οποίο το A έχει αντικατασταθεί από το λογότυπο του Alpha.

Εκκρεμεί λοιπόν η ανακοίνωση με την οποία θα αποκαλύπτεται και το περιεχόμενο όπως και ο τίτλος της εκπομπής, αν δεν είναι αυτός που αναγράφεται στο ταμπλό, που θα παρουσιάσει η πρώην κριτής του «Greece’s Next Top Model».

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η συμφωνία του μοντέλου με τον τηλεοπτικό σταθμό και ταυτόχρονα η δημόσια δήλωσης αποχώρησης από την τηλεόραση της Ελένης Μενεγάκη, αυξάνονται και οι φήμες οτι η Πατρινή Ηλιάννα Παπαγεωργίου θα μπει στη θέση της ωραίας Ελένης το επόμενο διάστημα, μετά την αποχώρησή της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight