Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαββατοκύριακο καλοκαιριού θυμίζει η μετά-καραντίνα κίνηση στην Πατρών- Αθηνών

Σαββατοκύριακο καλοκαιριού θυμίζει η μετ...

Πρώτη μέρα που επιτρέπονταν οι μετακινήσεις

Εξαιρετικά αυξημένη ήταν σήμερα Δευτέρα, πρώτη μέρα που επιτρέπονται οι διανομαρχιακές μετακινήσεις, η κίνηση στην Πατρών-Αθηνών.

Οι πολίτες που αποφάσισαν να ταξιδέψουν μετά από δύο μήνες καραντίνας και απαγορεύσεων ήταν χιλιάδες. Μάλιστα άνθρωποι των διοδίων της Ολυμπίας Οδού έλεγαν ότι η κίνηση θύμιζε Σαββατοκύριακο διακοπών του καλοκαιριού.

Όπως αναμενόταν άλλωστε τα αυτοκίνητα που πέρασαν τα διόδια με κατεύθυνση την Πάτρα ήταν κατά πολύ περισσότερα από εκείνα που κινήθηκαν από την περιφέρεια προς το κλεινόν άστυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας από τα διόδια της Πατρών-Αθηνών με κατεύθυνση προς την επαρχία πέρασαν 23.000 οχήματα όταν την περασμένη Δευτέρα ήταν περίπου 7.000. Αρκετά αυξημένα σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα ήταν και τα οχήματα που πέρασαν τα διόδια με κατεύθυνση την Αθήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεπέρασαν τις 15.000 όταν την προηγούμενα Δευτέρα ήταν κάτι περισσότερα από 8.000.

Αρκετοί από τους ταξιδιώτες που μίλησαν τα πανελλαδική εμβέλειας ΜΜΕ, ανέφεραν πως κατευθύνονταν στα εξοχικά τους στην Αχαΐα και αλλού, σε συγγενείς τους που είχαν να δουν πολύ καιρό, ενώ κάποιοι είπαν ότι απλά έψαχναν μια αφορμή για να ξεφύγουν για λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν στην Αθήνα.

Κατά πολύ αυξημένη ήταν σήμερα η κίνηση και στα ΚΤΕΛ με τα λεωφορεία να αναχωρούν γεμάτα, τηρώντας φυσικά τις αποστάσεις ασφαλείας…   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις