Με δήλωση που πραγματοποίησε
Απάντηση στη σημερινή δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χ. Μπονάνου δίνει με δήλωσή της η Αχαιή βουλευτίς του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου. Αναλυτικά η απάντηση:
Δεν έχω σκοπό να αρχίσω τις αντιδικίες με τον κ. Μπονάνο ούτε με κάποιον άλλο, και μάλιστα μέσω δηλώσεων. Η πραγματικότητα είναι δεδομένη: οι Ρομά της Δυτικής Αχαΐας αντιμετωπίζουν επισιτιστική κρίση. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Επίσης αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι η ΕΕ έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε να ενισχυθούν οι ευάλωτες ομάδες μέσω ΤΕΒΑ.
Είχαμε υποβάλει ερώτηση στον υπουργό Εσωτερικών από τα τέλη Μαρτίου, με την οποία ζητούσαμε περαιτέρω ενίσχυση του Δήμου για τους Ρομά, καθώς επίσης και δειγματοληπτικούς ελέγχους από τον ΕΟΔΥ.
Βρισκόμαστε στις 18 Μαΐου και το πρόβλημα παραμένει. Σε αυτό δεν απαντά ο κ. Μπονάνος. Εντέλει δεν ελέγχομαι εγώ για τον ποιον υποστήριζα με ή χωρίς πάθος. Ελέγχεται η κεντρική και περιφερειακή διοίκηση αν έχουν κάνει ό,τι χρειάζεται για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στη Δυτική Αχαΐα και στην προστασία των δικαιωμάτων όλων των πολιτών της περιοχής.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr













