Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Κιμ Καρντάσιαν φτιάχνει μάσκες και γίνονται ανάρπαστες

H Κιμ Καρντάσιαν φτιάχνει μάσκες και γίν...

Ξεπούλησε σε μια ώρα

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι η πρώτη σελέμπριτι που θέτει τις υπηρεσίες της επιχείρησής της στην κατασκευή μασκών. Είναι όμως η πρώτη που ξεπουλάει μέσα σε μία ώρα.

 Η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε το Σάββατο ότι η SKIMS, η σειρά της που φτιάχνει εσώρουχα, θα παράγει μια σειρά επαναχρησιμοποιήσιμων, μη ιατρικών μασκών προσώπου, με τιμή 8 δολάρια τη μία. Και σύγουρα δεν είναι η πρώτη διάσημη που στρέφεται σε αυτό, αλλά είναι η πρώτη που ξεπούλησε σε μια ώρα!

Ακριβώς όπως και η σειρά shapewear, οι μάσκες είναι κατασκευασμένες από ελαστικό «μείγμα» νάιλον  και spandex και θα κυκλοφορήσει σε πέντε διαφορετικά χρώματα. Ουδέτερα πάντα, που τα αγαπά η Κιμ ενώ σκοπεύουν να είναι πρακτικά για κάθε τόνο δέρματος.

Η SKIMS θα δωρίσει 10.000 μάσκες στις προσπάθειες αντιμετώπισης του κορωνοϊού, σύμφωνα με την εταιρεία.

Αναμενόμενη βέβαια και η είδηση ότι ο μάσκες εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις μία ώρα στο διαδίκτυο. Και τότε η Κιμ έσπευσε να ενημερώσει ότι μια νέα παρτίδα θα είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα.

Η μία μάσκα κοστίζει 8 δολ. οι δύο 15 και υπάρχει και η προσφορά των 4 μασκών στην τιμή των 25 δολαρίων.

Την ίδια ιδέα για την κατασκευή μάσκας είχε και η Καρολίνα Κουρνίκοβα που  συνεργάστηκε με την επωνυμία Billie Blooms για την παραγωγή βαμβακερών μασκών.

Και ο Καναδός ράπερ, στο διαδικτυακό κατάστημα εμπορευμάτων του διαθέτει μάσκες προσώπου με το λογότυπό του για τους θαυμαστές του.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight