Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συμπλοκή οδηγού νταλίκας με μετανάστες πριν λίγα λεπτά στην παραλιακή ζώνη

 Πάτρα: Συμπλοκή οδηγού νταλίκας με μετα...
Ξανάλατος Νίκος

Προσπάθησαν να μπουν στην νταλίκα και τους εμπόδισε κρατώντας…σιδερένιο λοστό

Ένα ακόμα παρ ολίγον σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε οδηγό νταλίκας και μετανάστες, είχαμε στην παραλιακή ζώνη πριν λίγα λεπτά. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν μεγάλη ομάδα Αφγανων που βρίσκεται τώρα  στο σημείο, προσπάθησε να μπει σε νταλίκα που κινείτο στην λεωφόρο και σταμάτησε σε φανάρι.

Αμέσως ο οδηγός της κατέβηκε από το όχημα κραδαίνοντας ένα σιδερένιο λοστό και προσπάθησε να τους απομακρυνει.

Προς στιγμή απειλήθηκε σύρραξη, που όμως δεν έγινε, γιατί οι ελάχιστες αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν σε περιπολία στην λεωφόρο, επενέβησαν άμεσα για να λήξει το επεισόδιο.

Πάντως  οι αστυνομικοί είναι αυτή την ώρα  λίγοι στην παραλιακή ζώνη σε αντίθεση με τους μετανάστες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα για την προστασία των οδηγών των φορτηγών, που κινούνται με κατεύθυνση το λιμάνι της Πάτρας.

Χθες το μεσημέρι στην ίδια περιοχή εκατοντάδες Αφγανοι και άλλοι μετανάστες είχαν καταλάβει τα… «πόστα» και σκορπούσαν τον πανικό στις διερχόμενες νταλίκες, με την αστυνομία να… «λάμπει» δια της απουσίας της!

Οι οδηγοί των νταλικών εγκλωβισμένοι στο τεράστιο μποτιλιάρισμα που είχε δημιουργηθεί από τα ΙΧ των Πατρινών που πήγαιναν στην πλαζ και την παραλιακή ζώνη για τα κούλουμα, σκορπούσαν τον πανικό με τα δαιμονιώδη κορναρίσματα και τις απότομες μπρος και πίσω κινήσεις των φορτηγών τους, προκειμένου να εμποδίσουν τους μετανάστες να εισέλθουν μέσα σε αυτά.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να υπάρχει κατά διαστήματα πανικός και κίνδυνος ατυχήματος, ενώ κάποιοι εγκατέλειπαν την εσπευσμένα περιοχή, προκειμένου  να βρουν άλλα σημεία της πόλης για το πέταγμα του χαρταετού.

.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις